Jump to content

Infografic: înmatriculările de utilitare din ultimii cinci ani - cine, ce şi cum.

Madalin AM
 Share

Recommended Posts

Din totalul înmatriculărilor de vehicule noi şi second hand în România ultimilor 5 ani, cel mai dinamic sector este cel al utilitarelor uşoare (categoria N1, sub 3,5 tone). În continuare, o ”disecţie” a acestui sector, a cărui evoluţie dictează, practic, şi evoluţia de ansamblu a economiei româneşti.

infografic-floteauto-inmatriculari-utili

Într-o analiză precedentă, vizând evoluţia înmatriculărilor totale de vehicule din ultimul cincinal (2010-2014), am remarcat că, deşi piaţa auto avea un trend pesimist, domeniul vehiculelor comerciale avea o evoluţie chiar sănătoasă, cu precădere cel al utilitarelor uşoare. Pentru început, am rezumat analiza FloteAuto în următorul infografic:

infografic-inmatriculari-n1-1.jpg?width=

După ce am văzut care este TOP 5 branduri, ca distribuţie a înmatriculărilor de vehicule pe categorii, e cazul să trecem la evoluţia înmatriculărilor de utilitare uşoare, pe clase şi modele, atât în ce priveşte modelele noi, cât şi cele second hand.

Sursa: http://www.promotor.ro/masini-noi/dosar-analize/infografic-inmatricularile-de-utilitare-din-ultimii-cinci-ani-cine-ce-si-cum-14182113

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.