Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Problema hdd laptop

Recommended Posts

Nume:seage
Ce problema ai?:

Am un Hard disk de laptop Samsung HM320HJ 320GB, 7200rpm, si un laptop mai vechi Dell latitude e6500. Cand bag hardul in laptop, introduc cd cu windows (7), iar cand ajung la partitii 1)Ba nu imi vede hardul si imi zice sa introduc USB cu drivere. 2) Ba mi-l vede dar cand fac partitiile, dau next, ajung la partea cand se instaleaza windows-ul si imi da eroare. Ce sa fac? Am incercat si cu Ahift+F10 sa da diskpart, dar degeaba, tot da eroare. Am incercat mai multe DVD-uri cu windows (7, 8,10) dar la fel cu fiecare. Ajutor!

O scurta descriere a situatiei:Mai sus e tot ce trebuie.
Screenshot:Nu cred ca e nevoie, daca e nevoie imi spuneti.
Alte precizari:Ajutor!

Ai probleme cu hardul cel mai sigur daca ai facut pasii care i-ai spus m-ai sus sa incerci orice windows schimba-l , ori in bios e setat un anumit windows de exemplu la un leptop am intalnit in bios sa instaleze doar windows 8.1 atat daca nu dezactivai din bios nu aveai cum sa bagi alt sistem de operare bafta

am sa iti urc eu pe un filehost un program care o sa te ajute sa rezolvi problema...am mai intalnit problema asta si programul acela mi-a fost de mare ajutor.am sa revin cu un edit sau topic nou cand am terminat de urcat...precizez ca are aproape 1gb:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.