Jump to content

Galerie foto cu peste 100 de poze: Mercedes-AMG GT.

Madalin AM
 Share

Recommended Posts

Cel mai nou model al nemţilor de la AMG poate fi comandat şi în România. Aşa că ne-am gândit că ar fi bine să ţi-l arătăm în toată splendoarea sa, într-o galerie foto cu nu mai puţin de 130 de poze.

galerie-mercedes-amg-gt-front.jpg?width=

În România, preţurile pentru noul Mercedes-AMG GT încep de la 120.435 de euro cu TVA pentru versiunea „cuminte” şi de la 140.151 de euro cu TVA pentru băiatul cel năzdrăvan cunoscut şi după litera „S”. Oricum ai lua-o, tot primeşti un V8 de 4,0 litri pe benzină care dezvoltă de la 462 CP în sus.

galerie-mercedes-amg-gt-94.jpg?width=600

Ştim că nu toată lumea îşi permite o astfel de maşină, dar măcar putem visa, nu-i aşa? Ei bine, ţi-am pregătit ogalerie foto cu nu mai puţin de 130 de poze care înfăţişează coupe-ul german, suficiente pentru visele din următoarele două-trei luni, zicem noi.

Sursa: http://www.promotor.ro/masini-noi/news/galerie-foto-cu-peste-100-de-poze-mercedes-amg-gt-14205483

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.