Jump to content

Problema C-Hud SA:MP

South Huts

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am instalat un C-Hud pentru GTA San Andreas, acesta fiind

iar cand intru in joc, inloc de HP Bar, si restul apare un chenar alb, poza explica mai multe;

Screenshot (în caz că este necesar):

Alte precizări: Niciuna..

@, Poate fi de la grafica sau versiunea nu suporta , asa se intampla de cele mai multe ori . Incearca sa il bagi din nou , si lasa sepecificatii cat RAM si ce ce placa video ai sa stiu despre ce e vorba ..

Am incercat sa-l reinstalez. Cel mai probabil din setarile video, doar cu C-Hud-ul se vede asa, nu cred ca are legatura placa video si ramii, dar revin cu edit.

EDIT: Am intrat pe un server de stunt, de teste, si am luat jail, in jail-ul acela nu se vedea chestia alba acolo. Ceva este de la joc.

@, Nu este nici de cum de la grafica.

@, Andy, problema este asta, nu ai instalat corect modurile, daca au model de instalare instaleaza-le asa, problema este ca nu ai instalat bine in Hud, incearca sa le reinstalezi sau sa bagi altele.

Da.. Am fost neatent, acum am reinstalat. Am luat fiecare fisier la verificat, erau trecute cu caps lock, iar GTA-ul nu le recunostea. era HUD.format , nu hud.format . Multumesc amandurora! Amandoi ati avut parerea de a mi-l reinstala. :) +1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.