Jump to content

Rappa Ro

Donator
  • Posts

    2049
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Rappa Ro

  • Birthday 04/14/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Iasi
  • Hobbies
    Am eficienta,
    Pe strada aderenta.
    Sunt practic, tactic
    Nationalist, fanatic.
    Iti arat nebunia,
    Dar sunt si simpatic,
    La fel de carismatic,
    Suspect de enigmatic.

Previous Fields

  • Real name
    Dani
  • RPG1 Nickname
    RappaRo

Recent Profile Visitors

18743 profile views

Rappa Ro's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

490

Reputation

  1. Nume: RappaRo[LCN] - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Pe o tema aleasa. - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - RPG Bar al participanților: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Alte precizări: Tema sa fie "viata din joc". Si invata sa dai quote, bai "viata din joc".
  2. Nume: RappaRo[LCN] - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Pe o tema aleasa. - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - RPG Bar al participanților: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Alte precizări: Succes!
  3. - Nume: RappaRo[LCN] - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Pe o tema aleasa. - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - RPG Bar al participanților: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Alte precizări: Succes!
  4. Rappa Ro

    Nick: RappaRo Level: 59 Vârstă (reală): 21 Sex (real): M Vechime pe server: Aprox. 3 ani. RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie? Nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Am sa va zic o mica poveste. Sa incepem,, m-am reapucat recent de SA-MP, cu toate ca sunt ocupat cu munca si facultatea imi fac timp sa ma si distrez putin cu vechii mei colegi si prieteni de pe acest server. Nu cred ca este vre-un jucator pe server care sa nu ma fi injurat macar odata(sunt parlamentarul perfect) si candidatul ideal. Pentru acesta functie ma recomanda urmatoarele calitati: imi place sa fur, sunt atent la nevoile mele si imi place sa dorm in post. Lasand de-o parte marele meu caracter, sa trecem la lucruri serioase. Folosind sistem de evenimente (respect pentru baietii care fac chestii de genul) ne permitem sa organizam o gama larga de activitati. Dupa cum bine stiti o sa scriu un mic "testament" cu promisiuni (de care nu o sa ma tin niciodata), glumesc bineinteles. 1. Cu sustinerea adminilor/helperilor se vor organiza zilnic minim 2-3 evenimente(dimineata, la pranz si seara) ca sa fie treaba buna, sa nu le scada glicemia la baieti. 2. In topicul de evenimente, creat pe forum in acest sens (care probabil e "mort") o sa il readuc la viata cu diferite "joculete" care sa va ocupe mici momente din viata pentru a le rezolva. 3. Taxa va fi de 1$, mai mult ca sigur. (asta pentru chitrele care nu vor sa cotizeze cu 5$/ora) 4. PM-ul si telefonul meu din joc vor fi permanent deschise in caz ca aveti nevoie de sfaturi sau de ajutor cu orice problema legata de joc. 5. Jucatorii care dovedesc un bun comportament in cursul unei saptamani, primesc o "motivatie financiara" indiferent de levelul detinut.(va exista un topic mai explicit privind aceasta idee pentru ca nu vreau sa imi fure "dusmanii" idelile) 6. O sa imi iau si o secretara sexy @Deea Shakira care sa ne faca viata buna! Daca va asteptati la locuri de parcari, autostrazi si drumuri mai bune... asteptati-va in continuare pentru ca nu o sa vedeti asa ceva. Ce intenționez să fac pentru jucători: Am sa imi dedic timpul liber care imi ramane dintre studiu,munca si alte activitati pe care le am eu acestui joc si o sa le redau sansa incepatorilor de a vedea frumusetea acestui server. Asa ca... sa curga voturile !!! ~RappaRo[LCN]~
  5. Sarbatori fericite tuturor! "Singurul loc in care merita sa fii inchis este in interiorul familiei tale!"

  6. Rappa Ro

    Hai noroc si noroace! Dupa cum v-ati prins vreau sa fiu primul care incepe cu urarile gen ,,Craciun fericit! si Sa-ti "cada" sarmalele usor". Una peste alta, chiar simteam nevoia sa va mai intreb cum mai sunteti si cu ce performante va mai laudati. @Peiu S4F @yenoH @ConnerRM S4F @BonZy VODA si @BlackHawk sunt curios ce cadouri ati primit de mos Nicolae si ce i-ati scris mosului Restul numai de bine dragii/dragele mosului, sa primiti tot ceea ce doriti si sarbatori frumoase!
  7. Rappa Ro

    Eh, daca vrei sa intram in detalii intram. @Kelton are rolul de asa zis manager iar @Bobo de CEO(vorbind in termeni de specialitate). CEO este un tip de manager superior care da "directivele" iar managerul mijlociu - executiv(adica ala de ordine la restul scla..pardon muncitorilor) este Kelton. Dar eu mai stiu ca Bobo ii cere mereu parerea lui Kelton pentru ca a luat licenta cu nota mai mare decat el
  8. Rappa Ro

    Macar mi-a ramas mintea sanatoasa. Nici nu am cum sa incadrez ca jignire ceea ce ai spus. De fapt, pare un compliment? @Kelton ai ramas in urma cu marketingul. Baietii de la emag/altex au facut reducerile de acum o luna. Dar astea sunt detalii. Spor la "caș". Apropo te provoc sa te filmezi cum bei "hortița" nu "scarița" in termeni po pula ri in timp ce te arunci de pe primaria din Ls in semn de protest ca au marit astia taxele si impozitele si nu avem gaz la iarna. Astept quote cu video.
  9. Rappa Ro

    Alo, nu ti se pare ca te contrazici prin afirmatia ta ? Ia urmeaza-ti sfatul si daca nu iti convine, mucles. Ok?
  10. Salut mosule! 

    Sincer cat detest eu comunitatea asta pentru sistemul de rahat pe care il are din punct de vedere managerial aviz pentru @Kelton. La ultimul update facut, m-ai impresionat si in acelasi timp ai indeplinit asteptarile multor jucatori. Blocul ala cu liftul si toate jucariile adaugate, echivaleaza munca a multi developeri care au fost aici pentru mult timp. Din punctul meu de vedere ti-as strange mana daca ai fi in fata mea si tie si  celor care ati lucrat la treaba asta. Felicitari inca o data si la mai multe treburi din astea. Vorba aia "investeste in infrastructura, mereu vor exista beneficii". Like-uri si prietenie la toata lumea, mai putin pentru astia ca conduc B-Zone cu "secera si ciocanu" ca pe vremea lui Nea Nicu.

    1. RISKY

      RISKY

      ironie lvl 99999

  11. Boboneț, ce faci printule, mai tii B-Zone deschis daca maresc astia impozitul pentru PFA? Eu zic ca te baga in faliment si nu mai ai bani de benzina :) (is not my business, i just ask).

    1. Show previous comments  10 more
    2. Calin Superstar

      Calin Superstar

      Văd ca ai o poza cu un băiețel la avatar, prietenul tău? 

    3. Rappa Ro

      Rappa Ro

      Bleah...gay. Sa nu mai vorbesti cu mine daca te uiti la un baiat intr-o poza si imi zici ca este prietenul meu. Ce filme ai in cap nepoate...

      P.s Stergete la gura, ai o baluta ?

    4. Calin Superstar

      Calin Superstar

      Șterge-te*

       

      Momentan tu ești cel cu un băiețel la avatar...dar gusturile nu se discuta.

  12. Rappa Ro

    Noroc Ioan! De ce ai pus in fata steagul Angliei si in fundal steagul Romaniei? Pai nu ma pis pe geamul tau sa iti fac curcubeu? Pune mana si fa un banner dragut cu drapelul ROMANIEI, ca pana la urma este server romanesc nu din talibania, usbekistan si irak. Si da, este putin rasism in comentariul meu !
  13. Rappa Ro

    Noroc printule! Desi nu am avut ocazia sa te cunosc, imi place ceea ce ai scris. Si iti spune un baiat care incearca sa inteleaga "rautatea" asta a unor oameni (si ca idee iti spun ca rautatea asta care o percepem noi, sunt doar niste concepte gresite acaparate de cei slabi mental), in fine nu iti tin eu teoria chibritului. Mi-as fi dorit sa mai stai pe aici, vorba aia "cu cat mai multi, cu atat mai bine". Iti doresc succes in tot ce ti-ai propus si STAI DREPT! (si la propriu si la figurat)
  14. Rappa Ro

    Salut tuturor! Eu sunt noul vostru coleg (sau viitorul coleg) depinde cum va vine la gura. Eu nu prea fac multe lucruri, de obicei fac ceea ce ma pricep cel mai bine, si anume sa stau degeaba, deci daca ma vedeti facand asta puteti sa ma aplaudati. Poate pana plec si eu de aici ma insurati (preot avem) gagici sunt, am si 2 cavaleri de onoare... vointa sa fie !! (Si nu ma refer la FC Vointa ) Numai bine !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.