AsAsIni Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Scuze de acest topic dar asi dori si eu motivele respingeri in toate factiunile in afara de mafie ca nu am facut acolo cerere ! Care este motivul refuzari ? Aaaa , si rog sa mi se transfere si mie niste bani la mine direct , sau in banca .. o sa am nevoie..ma rog daca vreti si voi..am dat /report acum sa vedem ce zic si admini >D:) ! Eu nu sunt suparat ca nu ma acceptati , eu sunt suparat ca voi accepati playeri de level 5 si noi , care avem 7 spre 8 nici nu se pune problema macar de un test sau ceva .. mda interesant (noi) findca suntem multi (ca mine) ! Eu am nevoie sincer acum am nevoie de un job (o factiune) nu pot face bani din joburi secundere la levelul meu trebuie sa fiu intr-o factiune nu sa lucrez ca (Trucker) exemplu ..mie imi trebuie bani ca nu mai am level 2,3 sa cer bani la admini si sa mi se dea imediat acum trebuie sa ma descurc eu..dar daca voi nu aveti incredere in mine ..cine stie poate aveti de castigat un player(eu) care se tine de treaba ...dar ..! Va rog sa va ganditi la acestea spuse ! Un topic deschis numai pentru lideri factiunilor si adminilor! Rog sa nu posteze decat Lideri & Admini ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Balon Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Esti un fel de pad_Vlad -2. Nu trebuie mereu sa faci topic-uri noi de aceia exista Intrebari si nelamuriri. http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8840&st=860&start=860 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Nu se face topic pentru treaba asta,ai rabdare si vei fi recrutat.Daca mai faci topicuri sau posturi aiurea,vei fi sanctionat.Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.