Jump to content

Old vs New: maşinile clasice şi nepoţeii lor.

Madalin AM
 Share

Recommended Posts

Există un farmec aparte în alăturarea a doi membri ai aceleiaşi familii, pe care îi separă ere întregi. Ne e greu să-l descriem în cuvinte, însă avem o galerie foto în schimb...

rr2-crop.jpg?width=610&height=343

Un Lamborghini Aventador, lângă o Miura.

lamborghini.jpg?width=600&height=450

Un Bentley Mulsanne, alături de un 8-Litre (cel din imagine a fost chiar maşina personală a lui Walter Owen Bentley).

bentley3.jpg?width=600&height=450

O Alfa Romeo 4C, în acelaşi cadru cu Tipo 33, sau un 8C Competitione, la plimbare cu acelaşi fermecător 33 Stradale.

alfa2.jpg?width=600&height=450

Şi nu e vorba doar despre maşini care reprezintă o fantezie şi atunci când formează singure cadrele. Am scăpat, de exemplu, în galeria de mai sus şi un Citroën H Van, alături de un mai-plictisitor Jumper. Şi un Mercedes-Benz 207D, pozând alături de un Sprinter.

mercedes1.jpg?width=600&height=450

Şi nici conceptele nu le-am lăsat de-o parte, atâta timp cât lângă ele se aflau bucăţele de istorie palpabile. Nu puteam să trec peste senzualul BMW 328 şi al său Hommage care i-a făcut cinste la Villa d'Este.

bmw5.jpg?width=600&height=450

Din punct de vedere al eficienţei, se numeşte că am pierdut o zi întreagă uitându-mă la maşinile astea. Cel puţin, dacă îl întrebi pe şeful meu. Dar efectul a fost acela al unei cafele superputernice, cu aromă dulce de pseudo-nostalgie. Cu promisiunea că o să vorbim, când le-o veni rândul, despre fiecare în parte, te las cu stufoasaGALERIE FOTO de mai sus şi cu menţiunea că eşti binevenit să adaugi, în rubrica de comentarii, ceea ce am omis eu din Măreţul Internet.

Sursa: http://www.promotor.ro/masini-noi/news/old-vs-new-masinile-clasice-si-nepoteii-lor-14244649

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.