Jump to content

[Intrebare] Anunt !

FaNnaTyk

Recommended Posts

Salutare B-Zone scuzati ca nu am pus modelul ! Dar am si eu o intrebare dar cum pot pune pe alt forum anunt global cum a pus Bobo cu regulamentu !?(ma refer la aia cu anunt )

@@FaNnaTyk, Ar cam trebuii sa ai functia lui Bobo sau Administrator / Forum Administrator.

Eu nu intreb pentru B-Zone daca am si eu o comunitate cum ar veni cum pot pune si eu anunt dar tot pe ipb este !

@@FaNnaTyk, Pai intai trebuie sa creezi acest sectiunea/subforum si pur si simplu scrii ce doresti.

Nu cred ca ai inteles ce am vrut sa zic daca acum dai la Questions and answers la categoria iti arata descrierea si dupaia Forum rules/ si inca una ! Gen alea vreau sa arate peste tot !

@@FaNnaTyk

Tocmai ce mi-a expirat versiunea de 5 zile DEMO a unei versiuni IPB. Din cate-mi amintesc, dai click pe ModeratorCP (nu AdminCP x Panel Login) si ai undeva scris Announcements. Dai click pe Announcements, iti scrii informatia dorita iar la final alegi optiunea 'All forum'.

Asta ar fi un rezumat la ceea ce-ti doresti tu, pasii exact nu-i mai tin minte.

@@FaNnaTyk

Tocmai ce mi-a expirat versiunea de 5 zile DEMO a unei versiuni IPB. Din cate-mi amintesc, dai click pe ModeratorCP (nu AdminCP x Panel Login) si ai undeva scris Announcements. Dai click pe Announcements, iti scrii informatia dorita iar la final alegi optiunea 'All forum'.

Asta ar fi un rezumat la ceea ce-ti doresti tu, pasii exact nu-i mai tin minte.

Multumesc a mers ! Am rezolvat problema ! +1 de la mine ;) !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.