Jump to content

Crash/ Eroare la Logare SA:MP.

Recommended Posts

Odata cu Update-ul am bagat noua versiune 0.3.7 dar cand intru in SA:MP iau Crash. Single Player ruleaza fara probleme insa MultiPlayer imi da Cash. Intru in SA:MP, se incarca dar cand trebuie sa apara imaginea aceea cu oceanul cum ca se conecteaza la Server, imi da Crash automat iar uneori imi da o Eroare. Tin sa precizez ca nu am Moduri, nu am Cleo, nu am Cheats deci nu asta ar fi problema. In momentul de fata am Windows 7 Professional iar inainte de Update imi mergea game-ul.

Astept Pareri/ Idei/ Sfaturi.

@@Stronny, Le-am Dezinstalat si Instalat de 3 ori pana acum, in partitii diferite, am sters toate fisierele ce tineau de GTA din PC si le-am reinstalat dar degeaba. Acceasi chestie..

@@Stronny, Le-am Dezinstalat si Instalat de 3 ori pana acum, in partitii diferite, am sters toate fisierele ce tineau de GTA din PC si le-am reinstalat dar degeaba. Acceasi chestie..

Incearca atunci sa iei alta versiune de GTA,si in cel mai rau caz sa reinstalezi Windows-ul..

Poti incerca sa schimbi compatibilitatea pe xp sp 3 sau windows 98, click dreapta pe executabilul samp.exe si ai o bara Compatibility, daca nu merge incearca un cleaner de registri

Edited by d r E jR

Multumesc tuturor pentru Sfaturi.

Unele dintre ele mi-au fost de folos chiar daca stiam deja si eu de ele :))

Ploblema rezolvata.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.