Rekill Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Nick-ul tau:Rekill Server:RPG 1Descrierea bugului:Ne-au disparut ochelari nu mai avem valoare ... Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG FreeLandeR Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Aceeasi problema este si in Hitmen, cred ca ochelarii de pe fiecare skin clasic au fost scosi odata cu 0.3.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEDE Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Odata cu 0.3.7 au fost scosi ochelarii de la skinurile astea din cate am vazut. De ce? Ca sa poti sa le pui tu ce ochelari vrei Pe movie cu /acs, pe rpg la binco, presupun ca asta va obliga si celalalte servere sa faca sisteme de accesorii, dar asta nu ne intereseaza pe noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekill Posted May 17, 2015 Author Share Posted May 17, 2015 @, Pai sincer sa fiu din cate stiu eu daca mori iti dispar accesoriile iar eu care sunt F.B.I merg mereu pe no drept si mai si mor....suntem departament nu cred ca in viata de zi cu zi vezi tu un politist in echipament complet si cu ochelari de soare sau mai stiu eu ce ochelari..sa fim seriosi. Se potriveau perfect, astept un raspuns de la KillerFish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Nu ştiu ce să zic, din câte văd skinurile 165 şi 166 nu mai au ochelari. Tind să cred că au fost modificate în versiunea 0.3.7. În orice caz, nu e un bug al serverului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.