Jump to content

Cerere DaniBD Avatar

S4F M a x i m
 Share

Recommended Posts

• Nick: Dani

• Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar

Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Lt4KmOQ.png

Tema (In caz ca nu exista o imagine):

Text: D a n i

Dimensiuni: E bine asa cum e acum.

Alte precizari: Va rog, daca se poate, textul si culoarea scrisului numelui, sa fie exact asa cum este in imaginea asta, b3Ws4Jk.gif, si tot-odata sa fie si acei "fulgi" sau ce sunt, care se ridica asa, insa tot cu, culoarea scrisului, si daca se poate, sa se ridice putin mai repede...

Doresc, daca se poate sa nu apara texturi de genu "B-zone member", etc... sa fie doar D a n i.

Multumesc frumos, dau + -uri

Edited by RW D a n i BD

Nici una dintre cele de mai sus nu este cum doresc eu... Multumesc frumos pentru ele, insa va rog, daca puteti sa imi faceti asa cum v-am cerut...

• Nick: Dani
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar
  • Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Lt4KmOQ.png
  • Tema (In caz ca nu exista o imagine):
  • Text: D a n i
  • Dimensiuni: E bine asa cum e acum.
  • Alte precizari: Va rog, daca se poate, textul si culoarea scrisului numelui, sa fie exact asa cum este in imaginea asta, b3Ws4Jk.gif, si tot-odata sa fie si acei "fulgi" sau ce sunt, care se ridica asa, insa tot cu, culoarea scrisului, si daca se poate, sa se ridice putin mai repede...
  • Doresc, daca se poate sa nu apara texturi de genu "B-zone member", etc... sa fie doar D a n i.
  • Multumesc frumos, dau + -uri

@, Poti sa pui fontul de la textul "B-zone member" la Dani?
Si te rog, sterge B-zone member, iar culoarea la Dani, sa fie asemanatoare cu cea de la Hitmen Agency, te rog!

Multumesc frumos, astept editarea de la BabyPixell :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.