Jump to content

Ajutor euro clienți.

Madalin AM

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: la 50 euro donați se primește donator. Dacă cumpãr de la alții euro, se pune la cei 50? Adică cumpăr 2 euro de la cineva, o să mai dau 48 să iau donator?

Screenshot (în caz că este necesar): -

Alte precizări: ofer +1

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Cum cumpăr GOLD dacă am euro clienți?

Screenshot (în caz că este necesar): -

Alte precizări: ofer +1

@, 1. Ca sa primesti donator trebuie sa comanzi bunuri in valoare de 50 euro. Deci, nu conteaza de unde iei acei euro atata timp cat totalul comenzilor e egal sau depaseste aceasta suma.

2. Te loghezi pe clienti.b-zone.ro, apesi pe " home" apoi pe " order" ( stanga jos), selectezi pentru ce vrei sa cumperi gold ( forum/rpg/minecraft) si apoi alegi cat gold vrei sa cumperi in functie de fondul tau.

@, 1. Ca sa primesti donator trebuie sa comanzi bunuri in valoare de 50 euro. Deci, nu conteaza de unde iei acei euro atata timp cat totalul comenzilor e egal sau depaseste aceasta suma.

2. Te loghezi pe clienti.b-zone.ro, apesi pe " home" apoi pe " order" ( stanga jos), selectezi pentru ce vrei sa cumperi gold ( forum/rpg/minecraft) si apoi alegi cat gold vrei sa cumperi in functie de fondul tau.

Unde văd de cât am comandat?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.