Jump to content

Problema Fisiere

Recommended Posts

Nume: CrossMAN
Ce problema ai?: Am deschis din greseala un fisier .cs ( din CLEO) cu notepad .
O scurta descriere a situatiei:
Daca am deschis un fisier din CLEO (.cs) cu notepad din greseala si acum s-au transformat toate fisierele din .cs in notepad .. cum fac sa le transform la loc in .cs? Nu mai mergee nici SAMP-ul din cauza asta..

Screenshot: -Nu cred ca este nevoie
Alte precizari: Thanks !:)

@@CrossMAN, salut. Incearca sa deschizi un fisier cu formatul de inainte [.cs]. Daca nu merge asa, poti descarca / sterge / inlocui acele fisiere cu altele noi cu format [.cs].

Si daca le descarc se intampla acelas lucru... Mi se descarca direct in format notepad ..

@@CrossMAN, Cum ti-am mai spus, incearca sa deschizi un fisier cu formatul [.cs]. E ca si cum ai deschide o melodie cu VLC => toate se deschid cu VLC, iar apoi sa le deschizi cu BS Player => toate se deschid cu BS Player.

Edited by D4rk

cauta pe google eroarea ca tio da :)

Daca vrei sa postezi aici te rog sa postezi doar daca stii cum pot rezolva problema (mai detaliat si un link daca se poate). Nu posta pentru +1. Mersi

salut

rezolvi foarte usor asa, mergi unde sunt fisierele de tip .cs, click dreapta pe oricare fisier ( doar sa fie de tip .cs ) => properties

dupa care undeva sub numele fisierului respectiv ar trebui sa iti apara " Opens with : " , in cazul tau ar trebui sa apara Notepad, ai acolo change

click pe change si pui sa se deschida cu ce doresti

succes !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.