Jump to content

[BUG] /service taxi | si ceasul ...

RzR MariuS

Recommended Posts

Nick meu: [biS]RzR.Marius

Descriere bug: Este taxi on duty si cand scriu /service taxi apare ca nu e niciunul on duty..dar el chiar e duty ... si la ceas nu merge are momente am inteles k e de la lag dar se poate rezovla vreodata acest bug? E foarte aiurea..

Screenshot: Nu cred k mai e nevoie sa pun se stiu de aceste buguri dar am reamintit poate se face cva in privinta lor

Cel cu ceasul, stiu si eu de el.. este din perioada cand era Hooliganu lider,si eu.. sublider. Despre asta cu duty, chiar nu stiam.. si nu puteam sa inteleg de ce atunci cand vedeam ca un membru taxi este " on duty " si dadeam service taxi, imi spunea ca nu este nimeni. Aveam impresia,ca mereu am eu ghinionul,sa se fi dat jos din masina imediat,sau sa-i fi furat aia din zona GARA LS taxiul. Sper sa se rezolve, Taxi Cab Co. este foarte utila,cel putin pentru mine. Apreciez efortul celor din factiune.

Da.. sa inteleg cel cu ceasul hai k mai merge dar asta cu /service taxi e urat si eu ma miram o zi intreaga sa nu dea nimeni /service taxi pana cand am pus pe cnv sa dea service taxi chiar cand m-am pus duty si atunci am constatat aceasta prob..

Nick: AnonimUser

Descriere bug: Este taxi on duty si cand scriu /service taxi apare ca nu e niciunul on duty..dar el chiar e duty...Asa sa intamplat si ieri,azi dimineata a mers si cand am ajung acasa pe la 13:00 nu a mers...ieri nu a mers de la 11:00.

Asi dori sa se ia masuri ca bug-ul asta isi face de cap si noi(membri Taxi Cab Company) nu putem munci si in special nu putem face bani($$$)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.