Madalin AM Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Îmi apare asta tot timpul când deschid laptop. Screenshot (în caz că este necesar): http://i.imgur.com/uB7GShq.jpg Alte precizări: Rezolvare = + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronkov Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Ce sistem de operare folosesti? REZOLVARE: reinstaleaza sistenul de operare sau schimba-l cu altul( de preferat Windows XP: e cel mai sigur) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted June 4, 2015 Author Share Posted June 4, 2015 @, Fii serios, nu instalez nici un Windows, nu e de la asta. Post pentru +1. Windows 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edison Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Acela este un virus, un program inselator sau daunator calculatorului tau. Mai exact un malware, daca nu ma insel...incearca sa iei un antivirus pentru a scapa de aceasta problema. Iti recomand avast, e usor de folosit si foarte bun. Pune-l sa iti scaneze tot PC-ul sa vada ce si cum ai pe acolo... Sper ca te-am ajutat, nu stiu de la ce ar mai putea fi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Eu când am avut problema cu virusul acela Locker vx.xx, asta mi-a apărut cu o zi sau două înainte să se declanşeze. Eu am scăpat pentru că creatorul respectivului virus a decis să-l dezinstaleze şi să decripteze fişierele. Nu poţi închide acea fereastră? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted June 4, 2015 Author Share Posted June 4, 2015 @, Nu am viruși, am făcut o curățare. @@BLaze, Ba da, dar e enervant să închid tot timpul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 @, Nu am viruși, am făcut o curățare. @@BLaze, Ba da, dar e enervant să închid tot timpul. Nici mie nu mi-a găsit acel virus. Revin-o în 24-48 de ore. Vezi ce fişiere foloseşti sau descarci. Am sesizat că tot ce am folosit de atunci până la declanşare s-a criptat. Dacă ai virusul respectiv, trebuie să reinstalezi Windowsul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted June 4, 2015 Author Share Posted June 4, 2015 @@BLaze, Faza e că îmi pare de mult dar de abia acum m-am gândit să vă întreb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevirdDab Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Ce sistem de operare folosesti? REZOLVARE: reinstaleaza sistenul de operare sau schimba-l cu altul( de preferat Windows XP: e cel mai sigur) XP e cel mai sigur? Argumenteaza de ce, altfel o sa-mi mentin parerea ca faci posturi de dragul de a face. Vorbim de un windows piratat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull108 Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 XP e cel mai sigur? Argumenteaza de ce, altfel o sa-mi mentin parerea ca faci posturi de dragul de a face. Vorbim de un windows piratat? Majoritatea bancomatelor ruleaza pe XP (cel putin aici in rromania), e simplu si stabil. Acum ca e sigur sau nu e sigur nu are legatura cu windowsul ci cu piesa dintre tastatura si scaun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldoGFX Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Windows il ai piratat ? Atunci cred ca din cauza asta iti apare acea eroare , incearca un windows cat mai curat ( nepiratat ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevirdDab Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Majoritatea bancomatelor ruleaza pe XP (cel putin aici in rromania), e simplu si stabil. Acum ca e sigur sau nu e sigur nu are legatura cu windowsul ci cu piesa dintre tastatura si scaun. XP-ul ala e diferit, inca are suport pt update-uri de securitate pana in 2019, parca. Aici nu cred ca vorbim de cineva care a fost in stare sa faca asta, vorbim de cineva care a auzit ca XP e cel mai sigur de la baietzy lui. XP poate fi inca sigur cu acele update-uri, dar nu cel mai sigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted June 5, 2015 Author Share Posted June 5, 2015 @@RevirdDab, Nu e windows piratat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Zhao Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 @@BLaze, Faza e că îmi pare de mult dar de abia acum m-am gândit să vă întreb. Spuneai ca iti face demult asa. De atunci ai sesizat ceva mai ''dubios'' la pc-ul tau? Raspunde greu la comenzi, apar anumite erori...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted June 6, 2015 Author Share Posted June 6, 2015 Spuneai ca iti face demult asa. De atunci ai sesizat ceva mai ''dubios'' la pc-ul tau? Raspunde greu la comenzi, apar anumite erori...?Mai apare încă o chestie pe ecran, la aia îi dau closed și gata. Acum câteva zile am tras un program de change ip și unii prieteni mi-au spus că ăla afecteaza, dar e dezinstalat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.