Jump to content

Problemă eroare.

Madalin AM

Recommended Posts

Ce sistem de operare folosesti?

REZOLVARE:

reinstaleaza sistenul de operare sau schimba-l cu altul( de preferat Windows XP: e cel mai sigur)

Acela este un virus, un program inselator sau daunator calculatorului tau. Mai exact un malware, daca nu ma insel...incearca sa iei un antivirus pentru a scapa de aceasta problema. Iti recomand avast, e usor de folosit si foarte bun. Pune-l sa iti scaneze tot PC-ul sa vada ce si cum ai pe acolo... Sper ca te-am ajutat, nu stiu de la ce ar mai putea fi..

Eu când am avut problema cu virusul acela Locker vx.xx, asta mi-a apărut cu o zi sau două înainte să se declanşeze. Eu am scăpat pentru că creatorul respectivului virus a decis să-l dezinstaleze şi să decripteze fişierele. Nu poţi închide acea fereastră?

@, Nu am viruși, am făcut o curățare.

@@BLaze, Ba da, dar e enervant să închid tot timpul.

Nici mie nu mi-a găsit acel virus. Revin-o în 24-48 de ore. Vezi ce fişiere foloseşti sau descarci. Am sesizat că tot ce am folosit de atunci până la declanşare s-a criptat. Dacă ai virusul respectiv, trebuie să reinstalezi Windowsul.

Ce sistem de operare folosesti?

REZOLVARE:

reinstaleaza sistenul de operare sau schimba-l cu altul( de preferat Windows XP: e cel mai sigur)

XP e cel mai sigur? Argumenteaza de ce, altfel o sa-mi mentin parerea ca faci posturi de dragul de a face.

Vorbim de un windows piratat?

XP e cel mai sigur? Argumenteaza de ce, altfel o sa-mi mentin parerea ca faci posturi de dragul de a face.

Vorbim de un windows piratat?

Majoritatea bancomatelor ruleaza pe XP (cel putin aici in rromania), e simplu si stabil. Acum ca e sigur sau nu e sigur nu are legatura cu windowsul ci cu piesa dintre tastatura si scaun.

Majoritatea bancomatelor ruleaza pe XP (cel putin aici in rromania), e simplu si stabil. Acum ca e sigur sau nu e sigur nu are legatura cu windowsul ci cu piesa dintre tastatura si scaun.

XP-ul ala e diferit, inca are suport pt update-uri de securitate pana in 2019, parca. Aici nu cred ca vorbim de cineva care a fost in stare sa faca asta, vorbim de cineva care a auzit ca XP e cel mai sigur de la baietzy lui. XP poate fi inca sigur cu acele update-uri, dar nu cel mai sigur.

Spuneai ca iti face demult asa. De atunci ai sesizat ceva mai ''dubios'' la pc-ul tau? Raspunde greu la comenzi, apar anumite erori...?

Mai apare încă o chestie pe ecran, la aia îi dau closed și gata.

Acum câteva zile am tras un program de change ip și unii prieteni mi-au spus că ăla afecteaza, dar e dezinstalat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.