Jump to content

[Portofoliu] drE.jR

drE jR
 Share

Recommended Posts

Primele mele creatii pe render... sper sa va placa dau si .psd-urile daca sunt acuzat de rip sau mai stiu eu ce...nu sunt chiar asa expert in lucrarile astea dar imi place foarte mult sa le fac, o sa mai revin cu astfel de lucrari.

1

8YYlH6S.jpg

X6St3ax.png

4uPuQwC.png

2.

GNnXIG5.png

YDRmZae.jpg

cea cu Gankplank nu are un fundal potrivit, nici acele c4d-uri albastre nu sunt ok, măcar de erau negre sau de culoarea fundalului, unele texturi puse aiurea.

a doua semnătură, în afară de render și background mai e pus ceva? fă un screen la .psd te rog

cea cu Gankplank nu are un fundal potrivit, nici acele c4d-uri albastre nu sunt ok, măcar de erau negre sau de culoarea fundalului, unele texturi puse aiurea.

a doua semnătură, în afară de render și background mai e pus ceva? fă un screen la .psd te rog

Voi ma faceti sa imi inchid portofoliul, si chiar asta am sa fac nu sunt obligat sa iti dau tie .psd, aia e o lucrare simpla nu e chiar asa de complicata.... nu ai nevoie de .psd se vede clar ce e in ea... daca vrei .psd ti-l dau in PM.

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.