drE jR Posted August 6, 2015 Author Share Posted August 6, 2015 sigur sefule http://i.cubeupload.com/g3w0Uq.gif Ăla e doar un stock... Am spus că găsiti stockurile, nu inteleg de ce ai mai postat dacă eu am zis mai sus că puteți găsi doar stockurile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lebanezul Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Primele mele creatii pe render... sper sa va placa dau si .psd-urile daca sunt acuzat de rip sau mai stiu eu ce...nu sunt chiar asa expert in lucrarile astea dar imi place foarte mult sa le fac, o sa mai revin cu astfel de lucrari. 1 2. cea cu Gankplank nu are un fundal potrivit, nici acele c4d-uri albastre nu sunt ok, măcar de erau negre sau de culoarea fundalului, unele texturi puse aiurea. a doua semnătură, în afară de render și background mai e pus ceva? fă un screen la .psd te rog Link to comment Share on other sites More sharing options...
drE jR Posted August 6, 2015 Author Share Posted August 6, 2015 cea cu Gankplank nu are un fundal potrivit, nici acele c4d-uri albastre nu sunt ok, măcar de erau negre sau de culoarea fundalului, unele texturi puse aiurea. a doua semnătură, în afară de render și background mai e pus ceva? fă un screen la .psd te rog Voi ma faceti sa imi inchid portofoliul, si chiar asta am sa fac nu sunt obligat sa iti dau tie .psd, aia e o lucrare simpla nu e chiar asa de complicata.... nu ai nevoie de .psd se vede clar ce e in ea... daca vrei .psd ti-l dau in PM. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts