Jump to content

Reclamatie cheliosKp pe /a

FlavyNr1
 Share

Recommended Posts

Nume în joc:magma344
Numele celui reclamat:[Helper] cheliosKp
Descrierea situatiei:A inceput cheliosKp sa injure pe /a (chat-ul adminilor)
Martori:Enza, playermti.
Poze/Video-uri:http://www24.zippyshare.com/v/wzZxae3p/file.html

Alte precizari:Inainte sa intrebati "Cum vezi tu chat-ul adminilor?" magma344 nu a putut sa ii faca reclamatie lui cheliosKp deoarece a uitat parola de la forum adica de la contul lui, iar el a facut ss-uri cum injura pe /a si m-a rugat pe mine sa ii fac eu reclamatie lui cheliosKp pt. lbj. Iar el mi-a trimis ss-urile pe care le-a facut pe Skype si m-a rugat sa ii fac eu reclamatie.

Daca nu puteti sa vedeti celelalte link-uri dati clikc dreapta pe ele si dati Salveaza ca... o salvati si vedeti cum injura.

Edited by AIMBacca71

"4.3) Daca faceti parte din staff si sunteti nemultumiti de alti membrii ai staff-ului NU faceti plangere la Complaints, membrii staff nu se reclama intre ei la complaints, totul se va rezolva printr-un simplu PM mie, ma gasiti cu numele pH Katzuno. Daca faceti plangere la complaints si faceti parte din staff, veti fii sanctionati ca atare."

oMJ2eBM_700wa_0.gif

APROPO, de ce ai 2 conturi?

nu stii ca e ilegal?

si mai esti si "helper".

pa.

Edited by Keparianu

Blep acolo ai dreptate, dar sa fim intelesi contu original este bacca_obama, inainte sa i-a magma344 helper mi-a dat parola sa mai intru si eu un pic, am intrat o data sau de doua ori pe contul lui, dar de acum cand are helper nu am mai intrat pt ca mi-a spus clar magma344 " ii contul meu si te rog frumos sa nu mai intrii ca poate imi faci probleme" iar faza cu szabo ii doar de fun, adica am mai intrat pe el sa mai vad ce se mai intampla sau sa mai fac lvl si sa mai fac o armura atat.Dar cum am spus si mai spun odata de cand a luat magma helper nu am mai intrat pe contul lui.

Pe szabo sincer nu am mai intrat de mult timp, magma344 a cumparat contul de szabo de la prietenul sau cu 20 de lei, mi-a spus pe skype si daca nu ma credeti va dau skype-ul lui sa il intrebati.

Poftiti skype-ul lui magma344: silviu.popovici25

Edited by AIMBacca71

Blep acolo ai dreptate, dar sa fim intelesi contu original este bacca_obama, inainte sa i-a magma344 helper mi-a dat parola sa mai intru si eu un pic, am intrat o data sau de doua ori pe contul lui, dar de acum cand are helper nu am mai intrat pt ca mi-a spus clar magma344 " ii contul meu si te rog frumos sa nu mai intrii ca poate imi faci probleme" iar faza cu szabo ii doar de fun, adica am mai intrat pe el sa mai vad ce se mai intampla sau sa mai fac lvl si sa mai fac o armura atat.Dar cum am spus si mai spun odata de cand a luat magma helper nu am mai intrat pe contul lui.

Pe szabo sincer nu am mai intrat de mult timp, magma344 a cumparat contul de szabo de la prietenul sau cu 20 de lei, mi-a spus pe skype si daca nu ma credeti va dau skype-ul lui sa il intrebati.

Poftiti skype-ul lui magma344: silviu.popovici25

AuthMe - ce-a pus blep acolo e dovada ca toate 3 conturi au fost create pe un SINGUR IP.

Deci, toate 3 (szabo, bacca si magma) sunt facute pe acelasi ip, de aceiasi persoana.

http://imgur.com/O1olBYE

Edited by Keparianu

vrei sa-ti aflu ipu' folosind silviu.popovici25? --->>>> acel cont de skype nu este al meu, poti sa faci ce vrei, nu este contu meu de skype, da cerere pe skype la silviu.popovici25 si vorbesti cu persoana aceea si o sa vezi ca nu ii contu meu, nici szabo

5.6) Divulgarea informatiilor din staff duce la banarea permanenta a contului (inclusiv ce se vorbeste pe /a). Acest chat are voie sa apara in poze publice doar in cazul in care este prezentata o dovada la o sanctiune adusa unui jucator si apare intamplator.

Datorita acestei reguli si a faptului ca este helper si isi imparte contul, magma344 primeste ban permanent.

Chatul adminilor este un chat liber, oricine poate vorbi ce vrea despre oricine si este sanctionat doar in momentul in care un alt membru staff insultat in mod direct depunde plangere. CheliosKp nu primeste nimic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.