Jump to content

Problema Install Windows.

Recommended Posts

Nume : PixeLL
Ce problema ai ? : Cand vreau sa instalez Windowsul (7) imi face figuri.. Adica bag DVD, ii dau restart si imi intra din nou in Windows normal. Am incercat cu 2 DVD-uri cu Windows pe ele si nimic..

De cat timp aveti problema respectiva ? : 1h

Screenshot : -
Alte precizari : Sper sa il rezolv.

Scuze ca intreb acest lucru,dar ti-ai setat din bios sa iti citeasca primul boot dvd-romul?

daca nu stii cum sa faci acest lucru,spune-mi ce marca e placa ta de baza ca sa imi fie mai usor sa te ajut.

daca nu stii nici acest lucru incearca asa: apasa Delete sau F2 sau F12(difera dupa modelul placii de baza) si trebuie sa iti intre in bios. o data intrat incepe sa cauti prin meniurile principale boot order sau boot primary si setezi ca boot primary dvd-romul si dupa ii dai salvare si iesi din bios.

sau putin mai simplu dar care nu functioneaza la toate placile de baza, apesi F9 sau F11 si trebuie sa iti apara meniul de boot si selectezi dvd-romul

gawd damn. sa nu te chinui cu toate combinatiile astea mirifice faci asa:

iei un stick de 4gb, pui windowsul cu rufus

dai restart, apesi DELETE sa intri in bios, setezi sa aiba prioritate la bootare USB-ul. dai restart, nu mai apesi NIMIC, intra direct in instalare.

amin :D

gawd damn. sa nu te chinui cu toate combinatiile astea mirifice faci asa:

iei un stick de 4gb, pui windowsul cu rufus

dai restart, apesi DELETE sa intri in bios, setezi sa aiba prioritate la bootare USB-ul. dai restart, nu mai apesi NIMIC, intra direct in instalare.

amin :D

:) scz ca te intreb...dar de unde stii ca se intra cu delete in bios? si eu am laptop si la mine se intra cu f2...am avut iarasi un pc pe care intrai cu f12

ce laptop ai?

well...aveam un asus. nu mai stiu ce model. dar intram cu DELETE.

si pe PC-ul care il am acum, la fel.

si eu am un asus si intru cu F2. eu iam dat mai multe exemple(pentru ca alea sunt cele mai uzuale) deoarece vroiam sa isi rezolve cat mai rpd problema...daca nu ii intra cu nici una din tastele spuse s-ar putea sa aibe alta problema... daca ne spune ce laptop are sunt sanse mai mari sa ii rezolvam problems...daca nu...mergem pe ghicite...

@@break,@, UNsjTgm.jpg

mda:)..la dell butonul de a intra in bios este F2...apasal inainte sa inceapa sa iti incarce windowsul...imd dupa ce ti-a disparut emblema cu Dell. si dupa cauti acolo boot settings si setezi de acolo primary boot DVD-RW-ul

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.