Jump to content

Propunere radio

mareshal

Recommended Posts

As dori si eu s-a fac o propunere pentru serverul nostru B-Zone , si anume una de radio

Ma scuzati ca nu am postat la propunerile pentru server , dar as dori un topic separat

Eu deja am facut tot radioul , mai ramane treaba cu hostul si cu aprobarea voastra

Radioul are :

Hosting in shoutcast , momentan il testez de la mine acasa

Ruleaza cu Sam Brodcaster

Detin un microfon , foarte bun

Detin mixuri destul de multe

Pentru cei care doresc s-a asculte , http://89.137.220.172:9896/listen.pls este linkul de ascultare

Oricum , ce naiba , link mania au radio si noi nu avem ?

Celor care le place ideea sa dea reply cu textul PRO

Celor care nu le place ideea sa dea reply cu textul CONTRA

Decizia lui Alin o sa fie decisiva , sa speram ca o va accepta

A durat mult, eu am avut radio pe linux timp de 2 ani. Aveam in fiecare seara minim 250 de ascultatori, insa.. si noi ( echipa de la radioul respectiv ) spuneam la fel ca tine, ca nu costa nimic.. dar, costa.. timp, curent, resurse. Ca deh,se strica aia, hai sa luam.. si tot asa. Oricum, succes daca vrei sa faci asta.

N-ai pentru ce sa-mi multumesti,si daca iti gasesti host de la B-Zone, pune maxim 150 de ascultatori, sa vezi cum merge.. nu are rost sa faci server de 500 degeaba. Si oricum,o sa-ti trebuiasca acces la FTP + ca mai mult de 500 mb spatiu de gazduire,nu o sa-ti dea.

Nu credeti ca faceti prea mult SPAM? mareshal nu trebuie sa scri si tu dupa fiecare raspuns.... Nu stiu ce sa spun de idee, din cate imi amintesc a mai venit cineva cu ideea si a fost acceptata, insa nu a tinut prea mult ....... Nu cred ca va fi aprobata propunerea

Si inca ceva aici trebuia sa deschizi topicul: http://b-zone.ro/forum/index.php?showforum=263

Iulian95, nu face nimeni SPAM. Stii de ce ? daca nu stii.. hai ca-ti explic eu, ia uita-te tu frumusel in ce sectiune esti.. " General discussion " ?! Asta inseamna discutii generale,deci.. putem dezbate acest subiect pe care l-a propus Mareshal. Cat despre ce spui tu, este strict treaba lui Mareshal, depinde de cat de mult isi doreste sa aiba grija de B-Zone Radio, si poate .. chiar va tine ceva timp.

N-are nicio legatura cu SA-MP (nu trebuie postat aici si altundeva) si ai grija ce nume pui la topic ca s-ar putea sa primesti warn up.

CLOSED!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.