mareshal Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 As dori si eu s-a fac o propunere pentru serverul nostru B-Zone , si anume una de radio Ma scuzati ca nu am postat la propunerile pentru server , dar as dori un topic separat Eu deja am facut tot radioul , mai ramane treaba cu hostul si cu aprobarea voastra Radioul are : Hosting in shoutcast , momentan il testez de la mine acasa Ruleaza cu Sam Brodcaster Detin un microfon , foarte bun Detin mixuri destul de multe Pentru cei care doresc s-a asculte , http://89.137.220.172:9896/listen.pls este linkul de ascultare Oricum , ce naiba , link mania au radio si noi nu avem ? Celor care le place ideea sa dea reply cu textul PRO Celor care nu le place ideea sa dea reply cu textul CONTRA Decizia lui Alin o sa fie decisiva , sa speram ca o va accepta Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 PRO de la mine, oricum ..cred ca s-au gandit si ei la treaba asta, de mult timp. Dar, sincer sa fiu.. nu se merita sa-ti faci radio pe net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareshal Posted May 25, 2010 Author Share Posted May 25, 2010 eu zic ca merita , mai ales ca nu investesti nimic e am facut tot cu shoutcast , si a durat tot numai o ora , si deja eu acuma incep sa am si ascultatori deci .,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 A durat mult, eu am avut radio pe linux timp de 2 ani. Aveam in fiecare seara minim 250 de ascultatori, insa.. si noi ( echipa de la radioul respectiv ) spuneam la fel ca tine, ca nu costa nimic.. dar, costa.. timp, curent, resurse. Ca deh,se strica aia, hai sa luam.. si tot asa. Oricum, succes daca vrei sa faci asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareshal Posted May 25, 2010 Author Share Posted May 25, 2010 ms , si cma ai dreptate , da ... daca reusesc sa gasesc un host aici pe bzone , ar fi tare ... oricum , ms pt incurajari , si s-a speram ca o sa fac ceva kalumea Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 N-ai pentru ce sa-mi multumesti,si daca iti gasesti host de la B-Zone, pune maxim 150 de ascultatori, sa vezi cum merge.. nu are rost sa faci server de 500 degeaba. Si oricum,o sa-ti trebuiasca acces la FTP + ca mai mult de 500 mb spatiu de gazduire,nu o sa-ti dea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareshal Posted May 25, 2010 Author Share Posted May 25, 2010 ... , anyway , nu cred ca os a fie mai nasol ca ce am eu acuma deci , ... eu hostez radio-u acuma din compu meu ... anyway ... sa vedem ce o zice Alin Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaryusRPG2 Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Pro .E bine sa ascultam muzica , ne relaxeaza.. in timp ce jucam si e ff bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareshal Posted May 25, 2010 Author Share Posted May 25, 2010 multumesc pentru vot , si restu ce mai asteptati , gogogo cu voturile , cu cat mai multe voturi cu atat mai mari sansele sa aprobe Alin sugestia asa ca , gogogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 PRo cu ideea cu radioul..acum sa vedem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareshal Posted May 25, 2010 Author Share Posted May 25, 2010 multumesc pentru vot , hai ca se strang si voturile 3 PRO 0 CONTRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zetsu Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Pro ...am ascultat 5 min. si mi-a placut muzica, se aude ok...eu sper sa mearga Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareshal Posted May 25, 2010 Author Share Posted May 25, 2010 multumesc pentru vot 4-0 pentru pro , super Acuma totu depinde de Alin Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 PRO as asculta si eu un radio cu dedicatii marfa ) Buna ideea GJ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareshal Posted May 25, 2010 Author Share Posted May 25, 2010 5-0 pentru pro Mai , multumim de voturi , da voi nu ascultati radioul daca tot va place , ascultatil , vreau sa fiu nevoit sa maresc limita de 25 de ascultatori azi Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Ai inceput foarte bine,zic eu.. dar,daca Alin, Bobo .. sau RazR inchid topicul si spun " NU ", ti-au cam taiat picioarele, metaforic vorbind. - Hai cu Radio B-Zone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
donflorin Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 PRO E BUNA IDEIA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOXSTANTIN Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Nu credeti ca faceti prea mult SPAM? mareshal nu trebuie sa scri si tu dupa fiecare raspuns.... Nu stiu ce sa spun de idee, din cate imi amintesc a mai venit cineva cu ideea si a fost acceptata, insa nu a tinut prea mult ....... Nu cred ca va fi aprobata propunerea Si inca ceva aici trebuia sa deschizi topicul: http://b-zone.ro/forum/index.php?showforum=263 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Iulian95, nu face nimeni SPAM. Stii de ce ? daca nu stii.. hai ca-ti explic eu, ia uita-te tu frumusel in ce sectiune esti.. " General discussion " ?! Asta inseamna discutii generale,deci.. putem dezbate acest subiect pe care l-a propus Mareshal. Cat despre ce spui tu, este strict treaba lui Mareshal, depinde de cat de mult isi doreste sa aiba grija de B-Zone Radio, si poate .. chiar va tine ceva timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 N-are nicio legatura cu SA-MP (nu trebuie postat aici si altundeva) si ai grija ce nume pui la topic ca s-ar putea sa primesti warn up. CLOSED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.