Jump to content

Cerere-[Cr-Avatar & logo

CRisti dulce te seduce
 Share

Recommended Posts

• Nick: [Cr

• Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar

Imagine (obligatoriu pentru semnatura): -

Tema (In caz ca nu exista o imagine): Lamborghini Murcellago.

Text: [Cr si dedesupt B-Zone member jos in dreapta colt, sa pulseze sau ceva, ori masina drift.

Dimensiuni: De avatar.

Alte precizari: DAU +1 LA TOT!

• Nick: [Cr

• Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo

Imagine (obligatoriu pentru semnatura): -

Tema (In caz ca nu exista o imagine): Niste arme, o sigla ceva unde sa scrie [Cr, dedesupt Vietnamese Boys member iar dedesupt, since: 22.06.2015 cu font frumos, sa se inteleaga, nimic transparent, ceva mai intins, elastic.

Text: Am precizat mai sus.

Dimensiuni: De semnatura asa.

DAU +1 LA TOT, DACA NU INTELEGETI, INCERCATI CEVA CARE SA NU AIBA LEGATURA NEAPARAT, DAR SA FIE TEMA RESPECTIVA.

• Alte precizari:

@,Mersi, dar e prea simplu, e cu "r" cu "R" la [Cr, font transparent, am specificat ca nu vreau asa ceva, masinaa o vreau tunata daca se poate, scrisul cu rpg.b-zone prea mic. Iti dau + pentru incercare, te stiu mai bun! ;) Dai putina viata avatarului, un efect, font mai special, orice!

@@Cristina, M-am obisnuit sa te corectez sau sa cer sa adaugi/stergi ceva, asa ca te rog, daca nu te superi, da armelor si fontului o putina culoare extra, nu trebuie sa aiba treaba cu VTB neaparat. P.S: Esti prea buna in ceea ce faci!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.