Jump to content

[HELP] "Place" Quality Loss CS6

CoZmiNeXeV69
 Share

Recommended Posts

Salut, am o problema la Photoshop CS6: Cand dau Place si aranjez imaginea cum imi place, imi scade foarte multa calitate din imagine. Daca stiti cum sa rezolv problema aceasta, va rog sa imi ziceti. Multumesc! Video.

Photoshop-ul nu are nimic, pur si simplu poza este destul de mica, si cand tragi de ea sa o redimensionezi isi pierde din calitate, din aia 72 de dpi ajunge undeva pe la 40 probabil, incearca o imagine mai buna, adica mai mare.

Un mic sfat: Cand redimensionezi tine apasat pe shift cand tragi de colturi ca sa nu mai fie nevoie sa redimensionezi dupa ochi.

Photoshop-ul nu are nimic, pur si simplu poza este destul de mica, si cand tragi de ea sa o redimensionezi isi pierde din calitate, din aia 72 de dpi ajunge undeva pe la 40 probabil, incearca o imagine mai buna, adica mai mare.

Un mic sfat: Cand redimensionezi tine apasat pe shift cand tragi de colturi ca sa nu mai fie nevoie sa redimensionezi dupa ochi.

ascultă acel mic sfat

nu contează că de la 72dpi poza ajunge la 40dpi și nici nu poți să dai vina pe ''stock'', poți să o retușezi din Filter, dacă vrei îți fac demonstrația prin TW când vrei tu.

Poti acum. ID Skype / Mess?

Edited by CoZmiN YT

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.