Jump to content

Bug gold clan

snoopeu

Recommended Posts

Nick-ul tau: snoopEU ( acum detine CaddyM. clanul ) facem cu schimbul ca owner.

Server: rpg2

Descrierea bugului: Am o problema cu clanul meu [kTn]. Ieri pe data de 24 iunie la ora 19:00 am cucerit 7 zone si am primit doar 50 gold. Am crezut ca se opreste o taxa ceva. Azi am cucerit tot LV si SF de la zona 16 la zona 45. La ora 19:00 pe data de 25 inuie mi-a aratat +10 pentru fiecare zona intre 16 si 45. Scriu comanda /clanwithdraw si vad ca mi-au intrat doar 50 gold. Ieri cu 7 zone 50 gold, azi cu 30 zone 50 gol. In total 100 gold pe 37 zones. Puteti verifica cumva log sau nu stiu, dar am platit salarii etc degeaba, pt 50 gold. Am un print dar nu cu toate zonele, cand am dat sa fac print in sus, deja se stersesera majoritaea zonelor asa ca am facut doar un print cu cate zone s-a prins in el. Si asa deja trebuia peste 50 gold sa fi primit.

Screenshot(s): uploadat in post

EDIT : Daca chiar se repara acel bug si se trimite gold-ul neprimit ( 270 gold ) il puteti baga la mine ? Am vandut clanul si nu prea e drept sa intre acolo.

post-94369-0-28171100-1435250778_thumb.jpg

Ba voi nu stiti nici comenzile de la un clan si veniti sa comentati. Cum imi poti spune ca trebuie sa mai multe puncte pe zona cand eu am pus poza ca am castigat acele zone, se vede clar in acel print si voi veniti ca trebuie sa am puncte pe zone. Ca sa fii fericit, aveam 450+ puncte pe toate zonele din LV, si 350+ pe toate zonele din SF, erau ale noastre inca de la ora 19:00 seara pana a doua zi 19:00. Dar nu mai comentati aiurea daca nu stiti nici comenzile la clan, pun print ( imi pare rau ca nu am facut print de la zona 16 pana la 45 la timp, am prins doar ce am mai apucat sa nu se stearga) si voi imi veniti mie ca nu aveam puncte pe zone, faceti off topic in alta parte.

confirm ca este un bug la gold pentru LV am impresia, am luat azi teritoriile 31-44 din lv si nu am primit decat decat 70g din 140 care trebuia desi la 19 au aparut mesajele toate cum ca am primit goldul

aveam punctele aveam tot este verificat pentru alte inforamtii pm

Nu sunt dovezi suficiente, iar pe martori nu ne putem baza. Nu ai dovada ca n-ai încasat gold-ul.

miez ca altfel nu am cum sa iti zic, nu te mai baga aiurea, exista un bug nu apare mereu, nu sa intamplat doar la el, a fost si la mine, iar daca nu ma cunosti pe mine nu mai comenta aiurea pentur +1, asa ca valea de aici pana aflam cum se face acel bug, si o sa aflu pana la urma.

miez ca altfel nu am cum sa iti zic, nu te mai baga aiurea, exista un bug nu apare mereu, nu sa intamplat doar la el, a fost si la mine, iar daca nu ma cunosti pe mine nu mai comenta aiurea pentur +1, asa ca valea de aici pana aflam cum se face acel bug, si o sa aflu pana la urma.

Lăsa vrăjeala, oricum nu o sa primești nimic fără dovezi. Un bug apare mereu, nu când vrei tu. Pentru altceva PM me, să nu facem chat aici.

Lăsa vrăjeala, oricum nu o sa primești nimic fără dovezi. Un bug apare mereu, nu când vrei tu. Pentru altceva PM me, să nu facem chat aici.

miez eu ti-am zis sa taci, am precizat ca nu stiu cum se intampla dar sa intamplat asa ca nu mai comenta aiurea daca nu te duce capul pe tine taci din gura, un bug nu e obligatoriu sa apara mereu, sunt anumite conditii ca sa apara un bug... miez

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.