Jump to content

[Intrebare] PC Desktop de gaming

Lowley

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Vazand ca unele jocuri au inceput sa mearga foarte, foarte greu am decis sa-mi cumpar un calculator nou, insa am un budget de doar 400-450 de euro, as vrea sa-mi dati cateva idei pentru ca nu sunt un profesionist in cazuri deastea.

Screenshot (în caz că este necesar): Aici este un pc care am gasit pe internet, dupa voi ar merge pentru cativa ani de gaming (gta san andreas) nu altele mai puternice.

Alte precizări: Link http://www.amazon.it/dp/B00B1PYNQ0/ref=asc_df_B00B1PYNQ027279859/?tag=googshopit-21&creative=23402&creativeASIN=B00B1PYNQ0&linkCode=df0

Pentru GTA merge, mie imi merge de 4 ani pe 4 gb Ram, un procesor vai de viata lui. Si o placa video Nvidia mai veche, mie mi-se pare ca acel PC este bun, dar daca vrei sa faci ceva mai calumea mai bine cumpara pe pisese, parerea mea.

Pentru GTA merge, mie imi merge de 4 ani pe 4 gb Ram, un procesor vai de viata lui. Si o placa video Nvidia mai veche, mie mi-se pare ca acel PC este bun, dar daca vrei sa faci ceva mai calumea mai bine cumpara pe pisese, parerea mea.

Iti multumesc, am sa caut pe piese, insa, ce ar trebui sa cumpar?

Adica, ce piese (sunt un nab in aceste domenii)

Cel mai ok este să-ți faci un cont aici (Forumul de la PC Garage) și postezi aici complectând întrebările acestea în funcție de cerințele și bugetul tău. Deoarece sunt profesioniști îți vor da cele mai bune componente în raport calitate-preț și cu siguranță vei fi mulțumit.

Mult succes! Sper că ți-am fost de folos.

Dar tu vrei sa-l folosesti doar pentru SA:MP?

Da, deoarece nu joc alte jocuri pe calculator, detin Xbox 360, unde joc Gta v, Fifa 15 (bineinteles in fiecare an versiunea noua 16, 17 etc) Assasin Creed etc etc si multe alte jocuri.

Cel mai ok este să-ți faci un cont aici (Forumul de la PC Garage) și postezi aici complectând întrebările acestea în funcție de cerințele și bugetul tău. Deoarece sunt profesioniști îți vor da cele mai bune componente în raport calitate-preț și cu siguranță vei fi mulțumit.

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Vazand ca unele jocuri au inceput sa mearga foarte, foarte greu am decis sa-mi cumpar un calculator nou, insa am un budget de doar 400-450 de euro, as vrea sa-mi dati cateva idei pentru ca nu sunt un profesionist in cazuri deastea.

Screenshot (în caz că este necesar): Aici este un pc care am gasit pe internet, dupa voi ar merge pentru cativa ani de gaming (gta san andreas) nu altele mai puternice.

Alte precizări: Link http://www.amazon.it/dp/B00B1PYNQ0/ref=asc_df_B00B1PYNQ027279859/?tag=googshopit-21&creative=23402&creativeASIN=B00B1PYNQ0&linkCode=df0

Uite un PC de gaming pentru exact ce ai nevoie. http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1251204/?utm_nooverride=1&utm_source=DynamicEmail&utm_medium=email&utm_content=text&utm_campaign=wishlist

Bai bajetii, ia fiti atenti, ce ii dati omului hard de 1TB daca el vrea doar SA:MP? Eu zic ca si unu de 500 merge. Sau, daca vrea, sa isi ia SSd, sa se deschida pc-u in 3 secunde. In fine, sa zicem un Quad-Core Q6600 & nVidia GeForce GT 720 + 4GB Kingstom. Si, poti pastra motherboard + sursa. Iesi in profit. :)

P.S. : Nu stiu ce gasesti asa frumos la samp. Daca vrei, asteapta inca cateva luni, si baga o dasta (http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00KMNDLS8/ref=s9_simh_gw_p147_d0_i4?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=00HQ7FW530C0ZKCD73HT&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=577047927&pf_rd_i=desktop) + un i7 ceva acolo, 32 GB ram, si stai 3-4 ani fara probleme, cu ultimele jocuri pe Ultra.

E bunicel insa, eu iti recomanda sa iti faci unul pe piese. Cu o suma de 4000-4500 lei poti sa iti fac un PC care rupe tot.

De ce postezi numai pentru +1? Omu' a spus ca vrea un pc pentru samp si navigat. P.S: Bugetul lui e de 450euro.

Am acelasi PC doar ca am 6 GB Ram. SA:MP se misca destul de ok, absolut tot pe very high 100 fps constant. Iar in alte jocuri noi aparute ruleaza si pe low. Dar in bugetul tau ti-as recomanda sa il faci pe piese ca eu il luasem la 12 milioane. Iar ca sa dai pe asta atata nu mi se pare chiar ok..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.