Jump to content

[B-Zone TV]Hitman:Agent47

xVendetta
 Share

Recommended Posts

Ai lucrat la el, pacat ca scenariul primei crime este identic cu cel de la a doua crima din clipul meu, Sighing in quiet: http://forum.b-zone.ro/topic/273555-sighing-in-quiet-suspinand-in-liniste-sa-mp-clip-roeng/ | Faza cum ca l-au vazut pe camera e luata din clipul meu Sighing in quiet 2, dar putem spune ca e o coincidenta, cum si '47 e un personaj celebru. 2 agenti secreti trebuie sa-l prinda, scenariu din sighing in quiet 2: http://forum.b-zone.ro/topic/276422-sighing-in-quiet-2-suspinand-in-liniste-2-sa-mp-clip-paradoxal-life-end-roenglish/ | Blocarea drumului pe autostrada LS-LV, Sighing in quiet 2. '47 are Turismo negru, paradoxal life+sighing in quiet 2, dar hai sa-i zicem coincidenta. Cum dracu agentii federali ucid un infractor care se preda nu stiu. De unde stiau lunetistii lui '47 ca o sa-l prinda acolo cand '47 a fost surpins sa-i vada? Pana si rola de credite e copiata de la mine: Music, produced by, special thanks, directed by... In afara de faptul ca e 80% copie, este nerealist si facut deloc-bine dupa parerea mea. Mult succes data viitoare, dar daca nu esti in stare sa-ti faci un clip al tau, mai bine nu mai face.

Edited by Sergeant Gabi

Daca nu te-ai prins el stia ca il vor astepta acolo si era pregatit...Creditele sunt descarcate de pe site-ul official de la powerdirector.In afara de prima crima care doar seamana ,nu este identica,scenariul este diferit.Il ucid pentru ca e prea periculos si poate statul are pedeapsa capitala.Nu tu decizi regulile unei tari.Faza cu blocarea este aproape in toate filmele.Vi repede aici sa iti faci reclama la film ca ultimu' sarman.Unde l-au vazut pe camera ma?Erau poze trimise de fotografi.

Edited by VendettaRPG

- Nu te mai ataca, prietene, te rog frumos. Bineinteles c-o sa-ti dau si report pentru ca m-ai jignit. Eu zic sa te abtii, asa m-am luat si eu in clanta cu [member=RevirdDab] si am avut decat de pierdut.

Si nu, n-am nevoie de reclama la un clip de categoria mediocru.

EDIT: Ai zis ca stia ca il asteapta.

1. N-are de unde, nu e Dumnezeu.

2. Cand i-a vazut a zis: ,,Ce mama ma-sii e asta", deci nu stia. Abtine-te.

Edited by Sergeant Gabi

, ai luat putin din fiecare, chiar si de la mine.

Asta nu-i un lucru rau, ca asa se-nvata meserie.

Da' faptu' ca, dupa cum a spus si , scenariul filmului si alti factori sunt copiati in proportie de 80%, nu-mi inspira o lauda pe care ti-as putea acorda-o.

Pe viitor, ai grija la limbaju' pe care-l folosesti, ca noi nu te jignim, ne dam cu parerea si, eventual, iti mai dam si sfaturi.

In alta ordine de idei, filmu' e reusit, in opinia mea.

@, Lol. Si daca e adevarat si a furat video-ul, tu chiar te poti mandri cu asa video? Cu asa scenariu?

Chiar ai asa gusturi incat dupa ce ai filmat asa atrocitate si ai editat-o in Sony Vegas/Adobe trial sau cu crack luat de pe FL ti-ai zis in gand "Pfai cat de bine a iesit"?

@, Probabil cel mai groaznic film care l-am vazut. Nu doar ca scenariu e groaznic, felul cum l-ai filmat e groaznic, dar si efectele puse si subtitrarile sunt groaznice.

Dar niciodata nu subestimez, mereu iese un B-zoner din pestera Movie.B-Zone si scoate o capodopera. Asta e fain la filme, oricat de groaznic faci un film, si daca incerci tu intentionat sa faci unul mereu sti ca este unu care va face un film mai urat ca tine.

ON: Felicitari!!1!11! GOOD MOVIE KEEP IT UP

Edited by BoomBaQ

@BoomBaQ - Treaba e ca scenariul nu e cu totul copiat, doar pe bucati. Personal nu ma mandresc cu nimic, niciodata nu sunt complet multumit. Si hai sa fim seriosi, tu folosesti svp cumparat? N-am bani de dat pe sony vegas, bineinteles ca-l iau de pe fl...

@Sergeant Gabi

Boss sa sti ca de reportu tau nu mai pot eu oricum contu e facut doar pentru filme ca pe ala principal am ban de peste 1 an.Vi tu mare meserias sa ne arati cat de mafeot esti tu pe b-zone.

Edited by VendettaRPG

- Se vede, pe B-Zone se incearca reducerea exemplarelor ca tine...

Daca nu iti convine filmul asta nu e problema.O sa vezi ca urmatorul ti-l voi dedica

Felicitări, un clip bun pentru început. Totuși acel blur este cam exagerat iar fontul este prea mare. Pe viitor îți recomand să folosești și o muzică pe fundal pentru că ajută foarte mult. Ai mai avut și câteva greșeli de gramatică. Oricum, felicitări încă odată, nu este un clip rău pentru început.

Te felicit pentru ca ti-ai dat silinta facand acest clip, pe viitor gandeste-te mai bine la un scenariu inainte de a filma, si daca e, poti incerca si cu voci. Schimba cadrul de mai multe ori, fa un intro mai potrivit dar si un outro.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.