Yonela Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Bună, am și eu o problema. Am văzut un film acum câțiva ani pe kanal d dacă nu îmi amintesc greșit însă nu știu cum se numește . Este vorba despre o femeie ce nu poate duce sarcina pana la capăt , ea are mai multe sarcini și de fiecare data când pierde copilul pune fătul intrun borcan ( are foarte multe borcane cu copii) . Mai încolo obliga un cuplu de tineri sa facă dragoste ca sa îi facă un copil , îi torturează și îi bate . Aceasta femeie mai are și doi frați nebuni cu o înfățișare ciudata .filmul începe cu un cuplu de tineri captivi acolo în cabana din pădure al acestei femei sadice. Tanara care face parte din acel cuplu reușește sa fuga dar o prind frații femeiei nebune și ea se arunca de pe o stanca . Mă puteți ajuta sa îl găsesc va rog? E urgent . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iBogdan Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Citește acest topic prima oară: http://forum.b-zone.ro/topic/131573-regulament-model-de-postare-citeete-inainte-de-a-posta/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilstefan Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 cum recuperez pinul ??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.