Jump to content

Flay - Problema placa video

Recommended Posts

Nume: Flay
Ce problema ai?: Placa video nu mai suporta rezolutia pentru GTA, se pune automat pe o rezulutie mica, cum o pot aduce inapoi ?
O scurta descriere a situatiei:
Merge doar cand reinstalez windows-ul, dar nu vreau sa il reinstalez in fiecare zi :|
Screenshot: Nu cred ca e nevoie.
Alte precizari: Cum schimb rezolutia la placa video ca sa accepte GTA ?

Nume: Flay

Ce problema ai?: Placa video nu mai suporta rezolutia pentru GTA, se pune automat pe o rezulutie mica, cum o pot aduce inapoi ?

O scurta descriere a situatiei: Merge doar cand reinstalez windows-ul, dar nu vreau sa il reinstalez in fiecare zi :|

Screenshot: Nu cred ca e nevoie.

Alte precizari: Cum schimb rezolutia la placa video ca sa accepte GTA ?

ce windows ai? Si ai instalat driverele de la placa video?

ce windows ai? Si ai instalat driverele de la placa video?

Windows XP, am instalat totul duminica, a mers pana ieri totul ok, cand intru in samp sa scriu parola, imi da crash, am reinstalat ieri windows-ul si a mers pana azi, acum iar nu merge, cum pot schimba eu rezolutia ? Am incercat, dar nu sunt sigur ca acolo unde am incercat eu se schimba, sau daca da, inseamna ca nu merge. Sunt nevoit sa tot reinstalez windowsul de fiecare data ? Nu imi iau alta placa, nu mai bag bani in PC.

Windows XP, am instalat totul duminica, a mers pana ieri totul ok, cand intru in samp sa scriu parola, imi da crash, am reinstalat ieri windows-ul si a mers pana azi, acum iar nu merge, cum pot schimba eu rezolutia ? Am incercat, dar nu sunt sigur ca acolo unde am incercat eu se schimba, sau daca da, inseamna ca nu merge. Sunt nevoit sa tot reinstalez windowsul de fiecare data ? Nu imi iau alta placa, nu mai bag bani in PC.

Dai click dreapta pe my computer- properties- apare fereastra system properties sau cv de genul- te duci la hardware -device manager si faci printscreen si posteaza aici imaginea

Dai click dreapta pe my computer- properties- apare fereastra system properties sau cv de genul- te duci la hardware -device manager si faci printscreen si posteaza aici imaginea

http://imgur.com/7MmyrrR

salut

ai incercat cu alte compatibilitati ?

Salut, am instalat driver de pe net la placa video in ziua cand am postat topicul acesta, nu mi-a mai facut figuri. Sper sa nu-mi mai faca o perioada..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.