wEEx Posted July 3, 2015 Share Posted July 3, 2015 Am intrat si eu pe cont dupa 2 3 ani de cand nu am mai jucat si mi se cere un cod pin. Nu tin minte sa il fi setat si nici de vreun cod anume nu imi aduc aminte( in cazutl in care l-as fi setat). In fine problema exista si nu ma pot folosi de cont. Cum procedez sa imi aflu codul pentru contul meu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RPG2 Sebastian Posted July 3, 2015 Share Posted July 3, 2015 Am intrat si eu pe cont dupa 2 3 ani de cand nu am mai jucat si mi se cere un cod pin. Nu tin minte sa il fi setat si nici de vreun cod anume nu imi aduc aminte( in cazutl in care l-as fi setat). In fine problema exista si nu ma pot folosi de cont. Cum procedez sa imi aflu codul pentru contul meu ? Incearca sa folosesti [/addpin] pentru a-ti seta un PIN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wEEx Posted July 3, 2015 Author Share Posted July 3, 2015 da, am un cod de securitate si nu il mai tin minte, e clar. Din cate am citit trebuie sa dovedesc ca este contul meu. Cum trebuie sa procedez ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South BAWGXVII Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 da, am un cod de securitate si nu il mai tin minte, e clar. Din cate am citit trebuie sa dovedesc ca este contul meu. Cum trebuie sa procedez ? Daca esti singurul care a jucat pe acest cont, nu are cum sa-ti ceara cod PIN odata ce tu nu l-ai setat, acest update e de putin timp, nu de 2-3 ani. Singura sansa de a-ti afla codul PIN e sa contactezi un Administrator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T r i G G 3 R Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Post in | RPG 1 | RPG 2 | RPG 3 | a topic where u ask for your pin and u will get an answer from an admin (You will have to fill in some information) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.