Jump to content

Problema la conectare

Quicky

Recommended Posts

Nick-name: QuickSilver1312
Problema/nelamurire: Un prieten mi-a bagat cateva moduri in gta, aceastea fiind de roti si effects, si acum din pacate nu mai merge GTA! Va rog sa ma ajutati..
Screenshot/Video: EDIT: Am rezolvat problema anterioara, dar acum imi cere password, si nu pot sa scriu nicio litera! solutii?
Alte precizari: Poate stie cineva cum pot rezolva.

ai prins IP-ul unui jucator banat adica. Da rr la net si daca nu merge posteaza la unban requests.
Am incercat acest rr la internet, dar nu merge... Intrebarea este, cum sa prind un IP BANNED? Ma gandesc ca poate este de la un mod, am mai incercat sa intru, dar nu puteam sa scriu password, dupa ma trezesc cu mesajul '' You are banned from the server'', nu mi se pare normal! Am sa fac o cerere de unban, daca nu o sa mearga... Rog sa ma ajutati in continuare!

Multumesc mult pentru ajutor! O zi buna, am facut o cerere de unban!

Revin cu o noua problema!

Ma bag pe un server, nu acest server si trebuie sa scriu parola! Dar aceasta nu merge sa o scriu, nu ca nu stiu password, dar nu merge sa scriu nici o litera!! Solutii?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.