South kaydeN Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Un link de la Gta san andreas original prin pm ? Caut de 2 ore si nu gasesc nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppatience Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Daca doresti ceva "original" trebuie sa achizitionezi de pe comunitatea Steam, la pretul de 10E. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South kaydeN Posted July 7, 2015 Author Share Posted July 7, 2015 Daca doresti ceva "original" trebuie sa achizitionezi de pe comunitatea Steam, la pretul de 10E. Nu trebuie sa fie chiar original.. Un lick acolo sa il downloadez , fara virusi si alte chestii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenseiSamuraiu Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Comunitatea B-Zone nu incurajeaza piratarea, deci se poate da T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South kaydeN Posted July 7, 2015 Author Share Posted July 7, 2015 Comunitatea B-Zone nu incurajeaza piratarea, deci se poate da T/C. Stiu si eu ca B-Zone nu incurajeaza piratarea ,de accea am cerut prin pm . Report pentru +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RPG2 Sebastian Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 I-am dat linkul prin PM, dati Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.