Jump to content

Creatii RazvanS

RazvanS
 Share

Recommended Posts

razvanS, acele lucrari sunt furate de pe eGaming de la cereri semanturi/avatare =))) ce om frate

face r.i.p, datii suspend, daca e nevoie va dau link-ul :| omg ce om ,fura lucrari si le posteaza pe alte comunitati ca si cum ar fi facute de el

razvanS, acele lucrari sunt furate de pe eGaming de la cereri semanturi/avatare =))) ce om frate

face r.i.p, datii suspend, daca e nevoie va dau link-ul :| omg ce om ,fura lucrari si le posteaza pe alte comunitati ca si cum ar fi facute de el

OFF : Da , ca sa stii si tu eu eram vLLaD :))

ON : New western.png

razvans.png

Pareri ?:>

Edited by DonRazvanS

Nu sunt ale mele lucrarile , is a unui preten care ma rugat sa postez sa isi dea cu parerea pt ca el nu are cont pe forum ! Voi reveni cu lucrari de ale mele

Trebuia sa zici de la inceput..oare daca Gerryy spunea "sunt chiar reusite ; etc etc" , tu ziceai "Multumesc, am lucrat din greu la ele!" ? /:)

Oricum lucrezi frumos, deseori textul strica..

Edited by SnizeL

razvan.png

Pareri ? Cele cu Geon_Make sunt ale mele , e acel Maronica care e pe #cenzurat# si aveam cont clona akolo si nu vreiam sa ma dea de gol . Toate lucrarile de aici sunt facute de mine

Edited by Christian

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.