Jump to content

[Portofoliu] Nicolas

zL Nicolas
 Share

Recommended Posts

La ultimile avatare ai prea scăzut din brightness, iar la penultimile avatare ai pus prea mult brightness. Încearcă să pui undeva la mijloc..

Pentru fonturi îți recomand să folosești cât mai multe caligrafice deoarece arată mai bine pe creație.

Baftă!

Redeschis si editat la cerere.

Edited by RW RaresT
Culorea fontului

Lucrarile sunt relativ bune, imi place blur-ul tau, dar in unele fotografii pare excesiv.

Incearca sa-ti creezi un .atn ca sa ai un balans intre toate lucarile tale.

Totodata scapa de acel border (#ffffff, 1px, Inside, Soft Light) pe care tot il folositi, complet aiurea, arata urat si strica calitatea imaginii, mai bine il pui pe negru sau cauti pe net cateva bordere decente.

In aceelasi timp, nu mai pune brush-uri aiurea, pe poze alb-negru pui brush rosu, mi se pare inestetic (https://s31.postimg.org/c50usauaz/Natura.png) Brush-ul il pui pe opacitate 30% in jos pe Pin Light sau Normal, in functie de caz.

Acum ca ti-am deschis portofoliul, vreau sa vad ca evoluezi si ca te pui pe treaba caci ai potential.

// KW

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.