Jump to content

[B-ZONE BATTLE] drE.jR vs Cristina

drE jR
 Share

Recommended Posts

O sa merg pe prima lucrare pentru ca este pus in evidenta mai bine principalul element, lupul. Cam asta e singurul lucru care nu mi-a placut si m-a facut sa votez cu prima versiune. Amandoua sunt niste lucrari bune, nu prea am multe de comentant. Cu mai multa atentie lucrarea numarul 2 probabil ar fi iesit perfecta.

o să fiu sincer cu voi cum am fost și până acum..

îmi place ( v1 ) - bordura care este mai bine aleasă decât la v2, redimensionarea este mai bună ca la v2.

îmi place ( v2 ) - textul, atât cel secundar cât și cel principal ( finuț ), s-a folosit de texturi și rendere, nu este un edit complex dar este mai complex decât la v1, blurul este ''clean'' să zic așa și nu te deranjează la ochi.

ce nu îmi place ( v1 ) - nu ai știut cum să integrezi textura, textul este foarte întunecat, iar pe blur este pus prea mult hard light, e prea închis, acel spark roșu pixelează poza, puteai să-l faci să nu facă asta..

ce nu îmi place ( v2 ) - borderul, dacă îl făceai ca la v1 era perfectă lucrarea, de asemenea redimensionarea, poate dacă mai scădeai din Opacity la Sharpen arăta mult mai ok ;)

în concluzie, stând în jur de 10 minute să mă gândesc, am ales v2.

felicitări amândurora pentru lucrări, însă sunt mici greșeli care nu ar trebui să mai apară pe viitor.

P.S : luați și battle-ul meu vă rog :))

Votul meu merge spre a doua lucrare, apreciez faptul ca a editat stockul nu doar cu cateva efecte ci si cu o mica manipulare, textul strica tot la ambele lucrari, nu inteleg de ce alegeti sa il folositi cat timp nu e o regula care sa va impuna asta.

Si prima lucrare e buna, dar borderul nu se potriveste iar contrastul este prea aprins, parerea mea.

Felicitari amandurora pentru lucrari

Hmm , greu de decis.

Ambele lucrari arata bine.Textul arata bine pe ambele , imi place cum l-a introdus in decor in v1.

Si arata bine si acel .gif subtil.

Votul meu merge la v1.

Votez v2.

Ambele arata bine, dar acea manipulare i-a adus un plus lucrarii. Textul este bine incadrat, calitatea lucrarii a ramas aceeasi. Succes ambilor utilizatori.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.