Jump to content

De ce exista asemenea persoane?

alex98alex

Recommended Posts

Buna,as vrea sa vorbesc in acest topic de persoanele care atunci cand se lovesc de o problema acestia incearca sa o ocoleasca pe cat de mult posibil iar pe zi ce trece aceste persoane devin capabile de aproape orice doar pentru a nu-si arata adevarata fata.Pe unde ma uit tot mai multe persoane de acest gen vad, ca de exemplu dl John.Eu nu am mai vazut persoane care se respecta pe sine si munca lor sa faca asa ceva.

d0ZdN2o.png

Am raportat niste buguri dar domnul John a considerat ca serverul lui este perfect si nu este posibil sa isi pateze serverul imaginea cu "bug-uri",am intrebat unde am drop la niste iteme dar dl John a considerat ca nu am eu ce cauta cu intrebari deastea considerand ca daca nu imi convine atitudinea lui sa plec.

ok inteleg ca el plateste si suporta toate greutatile dar asta nu ii da dreptul sa face ce vrea,un om care se respecta pe sine nu face chestii deastea.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.