Jump to content

Problema SAMP!

seage

Recommended Posts

Model pentru întrebări:-

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Imi apare asta cand vreau sa intru pe un server.
Screenshot (în caz că este necesar):
http://imgur.com/twPaGIm

Alte precizări:As dori daca se poate sa rezolv problema cat mai repede fara sa fie nevoie sa reinstalez gta san andreas!

1 . Baga jocu' in Disck C .

2. Il redownloadezi de pe un alt site .

1.Era deja in D!

2.Inainte a mers, nu am de ce sa il descarc iara.

Pai , incearca sa il bagi in C daca a fost in D , si chiar daca a mers in D incearca in C .

Am incercat, fara effect. Astept alte solutii!

Am avut si eu problema asta. Dupa lungi incercari si cautari pe forumuri, singura solutie a fost sa reinstalez ALT windows. La mine cred ca a fost de la windows, nu era bun. Tin sa precizez ca nu mi.a mers deloc pe acel windows, imediat cum am instalat jocul mi.a dat acea eroare.

Am avut si eu problema asta. Dupa lungi incercari si cautari pe forumuri, singura solutie a fost sa reinstalez ALT windows. La mine cred ca a fost de la windows, nu era bun. Tin sa precizez ca nu mi.a mers deloc pe acel windows, imediat cum am instalat jocul mi.a dat acea eroare.

Merci! Il voi reinstala!

Merci! Il voi reinstala!

E stupid daca il reinstalezi. Descarca programul ala care ti-l da in eroare "Microsoft Visual C++" si iti va merge ;) De obicei, cand mai faceam update-uri la windows, baga si programul asta.

Sau mai e o varianta sa incerci alt crack.

@, Eu cand am avut aceasta problema am cautat o zi intreaga pe forumuri rezolvarea. Am instalat c++, am mutat jocul in C, l-am reinstalat de 1000 de ori, dar nimic. La mine era problema de la windows (sau cel putin asa cred eu, nu era buna versiunea). Am rezolvat cu reinstalarea altei versiuni de windows si a mers.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.