Clau07 Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Deci nu stiu de ce, dar de la un timp imi tot apar "purici" d'astia pe ecran. Mai rar, dar tot ma enerveaza si vreau sa rezolv cumva.Screenshot (în caz că este necesar): http://imgur.com/a/UPk7W Alte precizări: Cand mi-a aparut prima oara am crezut ca e monitoru' sau placa video. Am intrat in alte jocuri, am facut un test, si nu-mi apareau chestii d'astea. O fi de la joc? De 1 saptamana imi face asa, dar foarte rar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Incearca sa-ti reinstalezi jocul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Nicolas Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Cred ca ai probleme cu placa video . Dar .. incearca sa iei jocu' de pe un alt site . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau07 Posted July 11, 2015 Author Share Posted July 11, 2015 @, Ce problema cu placa video sa am ba? Nu-mi face deloc figuri, am incercat si pe alte jocuri si nu-mi apar alea pe monitor. Si in +, imi apar foarte RAR cum am scris si mai sus. Daca aveam ceva la placa video imi apareau alea mereu. Vreau sa comenteze aici doar oameni cu experienta, nu doar d'astia care fac +1 aiurea ! P.S Mi-au aparut si acum: http://imgur.com/a/9gHhq Link to comment Share on other sites More sharing options...
South MonsteR Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 @, De obicei acest bug apare daca ai 2 sau mai multe conturi logate simultan si intri cand pe unu cand pe altu sau daca ai stat cu sau fara /sleep si cu jocul in bara si dupa ai intrat in el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG SheGa Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Si eu patesc la fel uneori. Probabil e bug de la samp. Am observat ca asta apare cand bagi jocul in bara fara sa pui pauza(esc). Inainte sa bagi jocul in bara, pune.l pe pauza. Eu asa fac si nu prea mai am probleme de genul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau07 Posted July 12, 2015 Author Share Posted July 12, 2015 @@South MonsteR, @, Exact asa mi se intampla. Cand las pe /sleep sau cand bag jocu' in bara fara ESC. Am inteles ca e bug, se poate da T/C. Va multumesc tutror pentru ajutor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inferno18 Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Salut! Cu siguranta este bug de la SA-MP si eu patesc la fel cand il pun pe /sleep si mai ales cand stau mai mult cu el in bara. Nu iti fa griji, nu ai probleme la PC. Cu siguranta cand se intampla acest lucru nu ai deloc lag/ desync, ceea ce inseamna ca este OK. Dupa cum spunea si el, se poate da T/C. O seara faina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 E un bug al jocului si in mare parte apare cand esti in interioare si apesi de multe ori ESC sau pui jocul in bara. Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.