Jump to content

Va plac profesorii din scoala ta ?

SuperdyJPN
 Share

Iti plac profesorii din clasa ta ?   

58 members have voted

1. 1. Iti plac profesorii din clasa ta ?

• Da.
      38
    • Nu.
      21

Recommended Posts

Se vede ca nu iti plac profesorii , de asta nici sa scrii corect nu stii .

"Va plac profesorii din scoala ta ?" este defapt "Va plac profesorii din scoala voastra?" sau "Iti plac profesorii din scoala ta?" ...

NU,e o tampita de profesoara de romanaa intrat de un an,habar nu are sa predea,vine cu foi rezumate de acasa in clasa la noi si ne preda,iar asta rezuma ca a intrat 100% cu $$$ in scoala,si eu stiu mai bine sa predau ca ea.....Traim in romania...dai un ban dar stai in fata....

daca ar fi toti profesorii ca profu meu de religie sa fumati cu el in clasa sa faceti skandenberg cu el si multe altele numai de drag va duceati la scoala.

Stiu ca nu ma credeti dar si cand dati peste unu ca el... :P

Si eu sunt la fel, unii da, unii nu, iar noi nu avem profesoare tinere cu care sa ne permitem sa facem ce faceti unii din voi :)) , insa trebuie sa recunosc, Franceza, Romana, sunt aproape la fel de faine ca sportul, profesorii abia daca tin orele, in rest, aruncam cu markere prin clasa, simulam al II-lea razboi mondial cu hartii, si profa intra cu noi in joc, profa de Franceza face baza de orice cuplu din clasa =)) La matematica, daca te doare capul si iti vine sa vomiti, esti un nesimtit care nu e atent si trebuie sa iesi afara pentru ca ai absenta pe ziua de azi iar maine te va asculta si sigur iti va da 1 8-|

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.