B A L A N Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 (edited) Salut. As dori sa imi achizitionez un laptop si nu stiu ce sa aleg. Imi poate spune cineva care se pricepe daca fac o alegere buna? Acesta este laptopul: ClickAici . Astept raspuns. Dau si +1. Multumesc frumos. Edited July 16, 2015 by wiLLiS Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenseiSamuraiu Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 E bunicel, uite da-i pm lui Radu el le are cu pc-urile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristopher Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 Salut.As dori sa imi achizitionez un laptop si nu stiu ce sa aleg. Imi poate spune cineva care se pricepe daca fac o alegere buna? Acesta este laptopul:http://m.emag.ro/laptop-lenovo-ideapad-z5070-cu-procesor-intelr-coretm-i7-4510u-2-00ghz-haswell-fullhd-8gb-1tb-nvidia-geforce-gt-840m-4gb-freedos-silver-59-432529/pd/D2ZQRBBBM/. Astept raspuns. Multumesc frumos. Nu doresti un desktop pc? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B A L A N Posted July 16, 2015 Author Share Posted July 16, 2015 un des Nu, am un Dextop PC si vreau un laptop performant pentru gaming. Doresc doar parere despre acesta care l-am mentionat. Nu vreau altul. Doar sa stiu ce are in + respectiv in -. el le Da, multumesc de sfat, dar nu am nevoie de posturi pentru +1. Doar parere, argumentata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristopher Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 @@wiLLiS, Da, e ok laptopul. cam asa merge in gta v: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B A L A N Posted July 16, 2015 Author Share Posted July 16, 2015 Mersi dar mai astept pareri din partea moderatorilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristopher Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 (edited) Mersi dar mai astept pareri din partea moderatorilor. daca nu scrie moderator pe mine asta inseamna ca sunt paralel. ti-am spus, e foarte bun laptop-ul. Edited July 16, 2015 by PROOF off 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B A L A N Posted July 16, 2015 Author Share Posted July 16, 2015 nu scrie Inteleg si aproeciez ceea ce faci. Dar totusi astept. Nu ma grabesc sa il achizitionez. Orice parere conteaza pentru mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 salut e destul de ok laptop-ul dar de banii aia ai putea face un pc mai bun... Link to comment Share on other sites More sharing options...
B A L A N Posted July 17, 2015 Author Share Posted July 17, 2015 ii aia ai putea face un pc mai bun... Multumesc de parere. Stiu imi pot face un PC foarte bun cu acesti bani. Dar vreau sa il iau peste tot cu mine. Asa ca.. Aleg un laptop. Multumesc frumos tuturor pentru comentarii. Puteti da . +1 La toti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts