Jump to content

Intrebare Laptop.

Recommended Posts

Salut.

As dori sa imi achizitionez un laptop si nu stiu ce sa aleg.

Imi poate spune cineva care se pricepe daca fac o alegere buna?

Acesta este laptopul: ClickAici .

Astept raspuns. Dau si +1.

Multumesc frumos.

Edited by wiLLiS

Salut.As dori sa imi achizitionez un laptop si nu stiu ce sa aleg. Imi poate spune cineva care se pricepe daca fac o alegere buna? Acesta este laptopul:http://m.emag.ro/laptop-lenovo-ideapad-z5070-cu-procesor-intelr-coretm-i7-4510u-2-00ghz-haswell-fullhd-8gb-1tb-nvidia-geforce-gt-840m-4gb-freedos-silver-59-432529/pd/D2ZQRBBBM/. Astept raspuns. Multumesc frumos.

Nu doresti un desktop pc?

un des

Nu, am un Dextop PC si vreau un laptop performant pentru gaming. Doresc doar parere despre acesta care l-am mentionat. Nu vreau altul. Doar sa stiu ce are in + respectiv in -.

el le

Da, multumesc de sfat, dar nu am nevoie de posturi pentru +1. Doar parere, argumentata.

Mersi dar mai astept pareri din partea moderatorilor.

daca nu scrie moderator pe mine asta inseamna ca sunt paralel. ti-am spus, e foarte bun laptop-ul.

Edited by PROOF off

ii aia ai putea face un pc mai bun...

Multumesc de parere. Stiu imi pot face un PC foarte bun cu acesti bani. Dar vreau sa il iau peste tot cu mine. Asa ca.. Aleg un laptop. Multumesc frumos tuturor pentru comentarii.

Puteti da :topic_closed: .

+1 La toti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.