Jump to content

[B-Zone TV] Totul pentru viteza - Sezonul 1 Episodul 1

Westbrook Studio
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului:

Totul pentru viteza #Episodul 1

Gen:

Actiune/Comedie

Data:

22.07.2015

Scurta prezentare:

Este povestea a 3 frati care vor sa dea un mare jaf bancar pentru un trai mai bun, nu vreau sa dau din casa prea mult.

Link:

https://www.youtube.com/watch?v=Tm_U6P3IDYw

Alte preziari:

Vreau comentarii constructive, nu hatereala, sper sa va placa, pe viitor poate vor fii mai lungi, mai complexe.

Modul "cartoon" n-am sa-l schimb niciodata.

Faza cea mai tare a episodului (sarcasm):

https://www.youtube.com/watch?v=tqcelzQ4KEA

Multe multumiri: Insane , Cosmarul si Morcovul.

Edited by Westbrook

Un film foarte frumos, foarte bine lucrat, chiar impresionant pentru prima lucrare. Tot asa, pe viitor, dezactiveaza modul Widescreen, deoarece obiectele sunt prea inalte in videoclip. Succes ! +1

P.S: 1:19 - Mascat roman
2:12 - Mascat roman

Edited by Sergeant Gabi

Frumos, mi-a placut faza cu Los Santos TV, cica la el ``Da`` =)), continua tot asa, +1.

Multumesc frumos, episodul 2 vine curand, daca va place, vine curand, promit.

Multumesc frumos pentru +1, ma face sa continui.

Un film foarte frumos, foarte bine lucrat, chiar impresionant pentru prima lucrare. Tot asa, pe viitor, dezactiveaza modul Widescreen, deoarece obiectele sunt prea inalte in videoclip. Succes ! +1

P.S: 1:19 - Mascat roman

2:12 - Mascat roman

Daca dezactivez functia "Widescreen" cand voi filma, va filma cu "blocaje" deoarece am doar 2GB ram iar FRAPS-ul necesita ram.

Multumesc frumos pentru +1, ma face sa continui.

PS. Eu n-am gandit-o asa, m-am inspirat de aici:

G9PRSaU.png

Foarte interesant!

Fa ce-a spus Gabi, ca data viitoare sa nu mai scoti bete cu picioare. :))

In fine, e frumos, ti-am dat +1!

Multumesc frumos ca iti place si multumesc frumos pentru +1, ma face sa continui, cat despre "Widescreen" am raspuns mai sus.

Edited by Westbrook

Foarte bine realizat, cadrele sunt alese cum trebuie, povestea este captivanta, insa nu-mi place cum se vede in modul ''Widescreen'' :)) . De la mine ai un +1, abia astept episoul 2 :D

Edited by Str1Razvan

Esti cumva *error 404 not found* ? Nu de alta dar acum 2-3 ani tot un baiat Adrian a facut Totul Pentru Viteza

Daca da , ce ai facut tu aici nu se compara cu ce ai facut acum 2-3 ani cu mine.

Fratele meu de mult pierdut, normal ca eu sunt, filmam pe serverul nostru de movie cu npc-urile <3 vezi ca te caut ptr. episodul 2 :D.

Atunci era un fail maxim, si nu puteam sa las asa, parca o parte din mine era nelinistita, si am vrut totusi ca Totul pentru viteza sa reinvie.

PS. Acum ca ne-am gasit cenzureaza-mi numele te rog.

Edited by Westbrook

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.