Shaq KIA Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Buna ziua B-Zone, as dori si eu un pack de pattern-uri pentru PS CS6, sa fie ceva care sa le pot utiliza in ceea ce fac, in creeati sinple, de exemplu acel patern ceva gen : "Inagine haşurată", va multumesc mult, va voi rasplati cu multe +-uri daca ma ajutati. Stiu in ce folder sa le pun, daca intampin probleme va contactez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alina IAD Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Buna ziua B-Zone, as dori si eu un pack de pattern-uri pentru PS CS6, sa fie ceva care sa le pot utiliza in ceea ce fac, in creeati sinple, de exemplu acel patern ceva gen : "Inagine haşurată", va multumesc mult, va voi rasplati cu multe +-uri daca ma ajutati. Stiu in ce folder sa le pun, daca intampin probleme va contactez. http://shadowwolf6.deviantart.com/art/Smexy-Patterns-46404428 De preferat ar fi sa le folosesti pe cele cu fundalul transparent. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq KIA Posted July 27, 2015 Author Share Posted July 27, 2015 T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts