Jump to content

[BUG] Hitman

Blade

Recommended Posts

•Nick-ul tau: [F4L]Blade

•Descrierea bugului: Am observat un bug la hitman . Chiar si cand nu ai contract iti zice "your hit has left the server" sau cand ai contract si playerul este inca in joc. Am incercat sa imi dau seama dc apare asa si cred ca am descoperit. Atunci cand cineva primeste un contract, iar persoana pe care are contract este afk, hitman-ul cerere take. Primeste alte contract etc. Iar atunci cand una din persoanele pe care ai avut contract, iese de pe server ( chiar daca tu ai primit takehit ) acelei persoane ii apare " you hit has left the server " . Nu am putut demonstra asta cu cineva, dar ar fi bine sa fie testat. Sunt 90% sigur ca acesta este bugul. Cand s-au bagat casele ( apartamentele ) si sa dat restart cu /gmx Mi-a aratat de 3 ori " Your hit has left the server "

•ScreenShot(s): -

Dovada ca ceea ce spune Blade este adevarat .

http://img.b-zone.ro/images/17608031151279963207.png

Aveam contract pe Dragutza si era afk.I-am zis lui Blade sa imi dea take, mi-a dat si peste 5 minute, cand aveam alt contract, Dragutza ia kick pentru AFK without sleep mode, iar mie imi apare "Your Hit Has Left The Server" si pierd si contractul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.