DrOwl Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut,de ceva timp nu mi-a mai mers vechiul GTA,asa ca astazi am incercat sa iau altul,insa nu l-am sters prea bine pe primul. Noul GTA merge,insa sa-mp-ul nu mergea instalat [Poza 1] ... Dupa 1-2 ore in care m-am chinuit,am reusit,dar ma scotea dupa joc [NU crash,vedeti poza 2].Intrebarea este... ce sa fac ca sa mearga ?? Screenshot (în caz că este necesar): -Poza 1 : http://imgur.com/bR4swmt,60hYj4B#1 -Poza 2 : http://imgur.com/bR4swmt,60hYj4B#0 Alte precizări: Daca trebuie reinstalat jocul,cum s-o fac ? Si de unde sa iau jocul bun ? Va rog frumos sa ma ajutati,stiu ca nu promovati pirateria,si eu sunt de aceeasi parere,dar in prezent nu-l pot cumpara.Deci,cineva amabil poate sa-mi lase un tutorial,sau chiar link de la un GTA bun ? Si pe langa folder-ul cu jocul,ce ar fii mai trebuit sa sterg ?? Va rog mult,ajutati-ma.Daca nu ati inteles ceva,nu ezitati sa-mi puneti intrebari in PM sau chiar reply mai jos . Rezolvarea acestuia o puteti trimite prin PM,sau prin reply in acest topic.Va rog sa ma intelegeti.Toti cei care ma vor ajuta sa rezolv acest lucru,vor avea recunostinta si respectul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 Încearcă descărcarea și instalarea versiunii Hoodlum a jocului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fistiqqq Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 Incearca sa faci rost de un cont FileList, si ia-l de acolo, eu doar de acolo l-am luat de fiecare data, si-mi merge foarte bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mix. ZEW Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 Sterge din folderul de GTA tot ce tine de sa:mp inclusiv si gtaweap3.tff, vezi sa fie sters tot ce tine de el. si dupa instaleaza iar SA:MP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrOwl Posted July 27, 2015 Author Share Posted July 27, 2015 Sterge din folderul de GTA tot ce tine de sa:mp inclusiv si gtaweap3.tff, vezi sa fie sters tot ce tine de el. si dupa instaleaza iar SA:MP! Multumesc de indrumarile acordate,m-au ajutat nespus de mult . Încearcă descărcarea și instalarea versiunii Hoodlum a jocului. Asa am facut,cu ajutorul lui DeathDealer,care mi-a dat un link concret de descarcare . Va multumesc,Leventhe,DjMix si DeathDealer (el m-a ajutat prin pm-uri),cu ajutorul vostru am reusit sa-mi fac iar sa-mp-ul. Fiecare dintre cei mentionati mai sus,vor primi un +1,cand voi putea . Pana atunci,cer inchiderea acestui topic . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.