Jump to content

Vreti sa fie topic cu moding`u din samp ?

Manuel

Vreti sa fie topic cu moding`u din samp ?  

8 members have voted

1. 1. Vreti sa fie topic cu moding`u din samp ?

• Da
      6
    • Nu
      2
    • Sunt indiferent
      2

Recommended Posts

Cum spune si titlul vreti sa fie un topic cu moding`u din samp cu : Tutoriale , Intrebari si nelamuri despre moding si cu programele pe care se folosesc ?

Am dat pm`uri si lui Alin si lui RazR da poate nu au timp sa vada dar am creat acest topic si vor vedea , si va-s ajuta si eu.

Poate merit warn da .. , si daca nu vreti puteti da closed.

Moding ca sa ce, sa luam de pe un site si sa le punem aici?Intri pe www.gtainside.com si ai acolo tot ce iti trebuie ca sa faci/sa pui moduri in orice versiune de GTA.

Contra.

Moding ca sa ce, sa luam de pe un site si sa le punem aici?Intri pe www.gtainside.com si ai acolo tot ce iti trebuie ca sa faci/sa pui moduri in orice versiune de GTA.

Contra.

Eu zic ca sa face topic ca sa ajutam lumea cum sa bage un mod cu nelamuririle pe care le au etc..

Sunt 1000 de site-uri pt modding ... daca facem un topic pt modding toata lumea o sa intre pe www.gtainside.com, gta-worldmods.de etc. si sa o posteze un mod de acolo numai sa faca +1.

CLOSED!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.