Jump to content

[Nelamurire] Incarcare video pe YT

Am schimbat contul

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Fac un video de 720 pixeli cu Bandicam, toate bune si frumoase, privesc video-ul are o calitate buna, dau upload, si se vede ca la 240p, si de abia dupa nu stiu cate secunde se stabilizeaza, am vazut asta nu numai la videorile mele.

Screenshot: Voi pune daca e necesar.

Alte precizări: E vina programului, daca da, mi-ati putea da un nume ( nu link sau nush ce torrent ) de program bun?

Mda.. este normal, până se încarcă videoclipu este 240p, pe parcursul a câtorva minute o să se încarce la 720p, sau cât ai setat tu la upload.

Mda.. este normal, până se încarcă videoclipu este 240p, pe parcursul a câtorva minute o să se încarce la 720p, sau cât ai setat tu la upload.

Cum setez asta la upload?

E normal sa astepti mai mult sa se proceseze pana ajunge la claritatea maxima. Dureaza sub 5 minute, nu stiu cum naiba de deranjeaza pe tine, nu cred ca ai 1000 vizualizari din primele 5 minute.

Nu imi e mie de abonati, si nu stiu ce, dar daca vrea sa fac un post sau ceva, filmez, si de regula filmarea nu trece de 2-3 minute, si de abia pe la sfarsitul filmarii ajunge la calitatea maxima.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.