Jump to content

Labrador

Member
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

765 profile views

Labrador's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

128

Reputation

  1. Dar mai du-te-n mortii ma-tii de copil infect de 14 ani, cu atiudinea pulii mele. Eu te-am ajutat, nu ti-am vorbit ca un gunoi. Cine stie ce pula mea de calculator din 1900 toamna ai tu ma, eu n-am vazut diferenta nici pe un cacat de nvidia fx 5500 care e cam de prin 2004-2005. Am impresia ca n-ai niciun lag, e doar in capul tau de gaina... Dati-mi suspend, ca nu mai intru niciodata pe cacatu' asta de comunitate, plin de cacati mici tari in gura, futu-va in gura sa va fut!
  2. De ce vrei sa filmezi x16? Sa ai culori spalacite pe 16 bits? Nu e nicio diferenta de performanta dintre x16 si x32. Filmeaza pe x32 si gata.
  3. Pe tine te cam mananca in cur, te-ai bagat in ceva fara sa citesti nimic, fara pic de cunostinte in domeniu. Se numeste overclock ce ai facut tu acolo iar placa video nu e stabila cu frecventele pe care le-ai pus tu ( maxime ). Ca sa faci overclock trebuie sa cunosti cate ceva, altfel risti sa prajesti cate ceva.
  4. Eu n-as avea atata rabdare, frumos.
  5. Cat de ars in cur aka SFPhax sa fii incat sa te iei de gramatica cuiva, insa tu sa scrii la fel de gresit? http://puu.sh/jFQxb/bcf2256602.png

    1. Show previous comments  6 more
    2. Labrador

      Labrador

      "lucru josnic e să faci un comentariu răutăcios despre gramatică dar tu să fuți gramatica extraordinar de rău. ", TU AI FACUT ASTA BOULE, tu chiar nu-ti dai seama?! Mai citeste in pula mea de 10 ori ce ai scris. Inca nu ti-ai dat seama, esti prea prost?! Okay, iti zic eu, "copii" in contextul folosit de tine e gresit, se scrie "copiii".

    3. DEALERtov

      DEALERtov

      Alt motiv mai bun n-ai sa te iei de mine?Si tot de gramatica te legi?Sunt curios sa vad si eu unde am futut gramatica,ca daca e nevoie o mai fut o data...

    4. kristopher

      kristopher

      phax, rade harb de oala proasta...numai sa critici stii. du-te si culca-te coaie.

  6. Omule, tu esti retardat? Fac oamenii cerere de invoire sa plece la mare si tu respingi? Ce pula mea, tu crezi ca toti stau ca tine sa vina la waruri in loc sa se distreze? Ce distrus...

    1. Show previous comments  2 more
    2. BaNNNu ZEW

      BaNNNu ZEW

      1.r Nu ma cred ZEW sunt ZEW.

      2.E clar ca e un cont facut de unul dintre membrii ca sa il injure fara ca HoBy sa stie..

    3. Labrador

      Labrador

      Esti ZEW in SAMP, a? Vai de pula ta, ce realizare :)) Tu esti de genul "esti smecher in realitate, a? vino in samp sa-ti arat magie cu deagle, ca doar sunt zew"

      Nu e niciun cont facut sa injure un cacat, contul a fost facut sa-mi postez modurile. Eu sunt fratele cuiva care a fost factiune, celui care-mi foloseste mie numele acum, adica BadDriver.

    4. BaNNNu ZEW

      BaNNNu ZEW

      Prietene cate prietene am avut eu n-ai avut tu creioane. Nolifer jegos. Nu mai comenta aiurea. Cand inveti sa tragi ma suni :* Eu am avut aceeasi problema ca tine si am fost invoit. De aici se deduce care e mai ZEW.

  7. @@T h i e f,Nu gasesti asa ceva preasamblat. Nu inteleg de ce nu vrea pe piese, iese mult mai bine la bani. Daca nu vrea pe piese, eu n-am sa stau sa caut pe acolo. Va zic cam la ce sa va uitati: Procesor: Un I5 generatia a 4a, de preferat I5 4460 ca e cel mai ieftin RAM: 8gb Placa de baza: Ceva H81, orice, nu e ca la AMD, un I7 e stabil si pe ceea mai ieftina placa de baza daca nu faci OC HDD: Ceva de 1tb, de exemplu WD Blue 1TB Sursa: Seasonic/Corsair/Evga/Super Flower 500-550w certificare gold Placa video: AMD R9 380/380x / Nvidia GTX 960/GTX 970 ( preferabil GTX 970, daca nu R9 380 ) Carcasa: Ceva decent de pana in 50-60 lire, sa suporte placa de baza ATX
  8. @@break, Este exact ca bateria de ceas, nu asemanatoare, RJ 2032
  9. @@SeSe,Uneori am vazut ca se vede camera la inceput cam in jur de o secunda cum sta pe loc si dupa pleaca. Incearca sa tai astea la editare, va arata mult mai bine si mai cursiv.
  10. Nu, e o prostie. In primul rand, placa aia video are 4gb vram doar ca sa-ti ia ochii, pana si 1gb ii sunt suficienti, e un fel de integrata mai rasarita. Si nu ai nevoie de 16gb ram pentru jocuri, doar daca faci editari video si foto la greu. Eu de exemplu fac si editari video/foto, insa nu la nivelul profesionist, iar 8gb imi ajung. La fel si in jocuri.
  11. Ii depaseste bugetul, dar iti zic pentru tine. Nu are rost sa iei acum gtx 760. Iei AMD R9 380, e mult peste. Sau daca vrei neaparat nvidia ( insa e cel mai prost buget in care sa iei nvidia, mereu in zona 700-1000 lei au avut ceva mai bun amd ), iei gtx 960 Iar procesorul, daca tot vrei neaparat sa faci OC ( o sa ai performanta in plus mult mai mica fata de cat de costa pe tine toata treaba ), trebuie sa iei si un cooler aftermarket. Mai bine iei un I5 4460 si o placa de baza H81 ca sa poti adauga la placa video. La fel si la carcasa, mai bine iei ceva de pana in 50 lire si adaugi la ceva mai important, de exemplu o sursa mai de calitate sau la placa video.
  12. @,Partea cu remove widescreen imi aminteste de ce a facut microsoft cu windows 10. Marketingul lor se bazeaza ca au introdus start meniul, o chestie normala care a fost prezenta in versiunile mai vechi. Asa si tu Apropo, optiunea de widescreen trebuie activata, insa doar daca ai o rezolutie 16:9 sau 16:10. La tine se vedea oribil deoarece nu aveai rezolutie widescreen, insa aveai optiunea activata in setari.
  13. @@SeSe,N-o sa mearga aici, majoritatea nu stiu engleza si nu inteleg nimic din clip. Pentru cine nu stie, partea audio este din clipul facut de Razer de 1 aprilie cu mouse-ul zburator.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.