Jump to content

[B-ZONE TV] Latest Updates Preview - Mid 2015 Version

AlexCez
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Latest Updates Preview - Mid 2015 Version
Gen: Prezentare
Data: 27.07.2015
Scurta prezentare: Prezentarea ultimelor update-uri de pe serverele RPG, intr-un format mai placut.
Link:

Edited by AlexCez

Ideea e interesanta, dar...

- Foloseste alt font, care sa poata fi corect distins, dar si mai mic. Daca incepi punand textul jos, acolo sa ramana pe toata durata videoclipului.

- Dezvolta coloana sonora, adauga si unele efecte sau mai schimba melodia pe durata videoclipului, daca nu ar fi fost o prezentare, ar fi fost urat de tot.

- Adauga mai multe idei intr-un astfel de videoclip, nu vrem sa vedem doar niste first-person-uri sau, si mai rau, cum se deplaseaza niste persoane.

- Parerea mea e ca mai bine filmai absolut tot pe RPG, ca first-person, deoarece, lumea nu o sa-nteleaga prea-n detaliu ce ai explicat tu pe-acolo. Ceva interactiv ar fi ridicat "plapuma".

- Dezvolta si efectele video, pune ceva care s-atraga lumea.

In rest, e ok, dar, mai ai de muncit!

Cum imi place mie sa incurajez, iti voi lasa un +1.

Ca nota... ar fi un 7, evolueaza si arata-ne ce-i mai bun!

Edited by East Coko

Ideea e interesanta, dar...

- Foloseste alt font, care sa poata fi corect distins, dar si mai mic. Daca incepi punand textul jos, acolo sa ramana pe toata durata videoclipului.

- Dezvolta coloana sonora, adauga si unele efecte sau mai schimba melodia pe durata videoclipului, daca nu ar fi fost o prezentare, ar fi fost urat de tot.

- Adauga mai multe idei intr-un astfel de videoclip, nu vrem sa vedem doar niste first-person-uri sau, si mai rau, cum se deplaseaza niste persoane.

- Parerea mea e ca mai bine filmai absolut tot pe RPG, ca first-person, deoarece, lumea nu o sa-nteleaga prea-n detaliu ce ai explicat tu pe-acolo. Ceva interactiv ar fi ridicat "plapuma".

- Dezvolta si efectele video, pune ceva care s-atraga lumea.

In rest, e ok, dar, mai ai de muncit!

Cum imi place mie sa incurajez, iti voi lasa un +1.

Ca nota... ar fi un 7, evolueaza si arata-ne ce-i mai bun!

Multumesc atat pentru apreciere cat si pentru sfaturile lasate. Este primul meu videoclip, voi tine cont pe viitor de ceea ce mi-ai spus.

Eu n-am nimic de reprosat, fontul e cam urâțel, dar e bine pozitionat la fiecare fază. +1

Multumesc frumos! Voi schimba fontul in urmatoarele creatii, am incercat sa fie ceva cat de cat normal, dar nu Arial, si in nici intr-un caz Comic Sans MS.

Multumesc inca odata pentru apreciere!

Fontul imi place daca il ingrosai putin si ii puneai margini negre era perfect. Videoclipul este foarte bun, incearca melodii si cadre mai dinamice.

Multumesc pentru apreciere. Fontul a fost bolduit, cat despre outline-ul cu negru, nu m-am gandit la asta, voi tine cont de sfatul tau!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.