Jump to content

[HELP] Upload de avatar.

Tech Nine
 Share

Recommended Posts

Doresc sa-mi pun un avatar cu bass effect. Totul merge bine, frumos, dar cand ma uit pe forum sa vad daca acel effect merge, imi iau teapa.

Ma puteti ajuta, va rog, spunandu-mi ce ar trebui sa fac sa se vada acel effect? Exemplu la poza de avatar al lui TheDarkLordB1 sau HG KenZy, multumesc. =)

@Cristina, ciudat. Imaginea pe care o am in momentul de fata este 250x500... Multumesc ca mi-ai adus la cunostinta, o sa incerc imediat si o sa revin sa-ti spun, ori aici, ori printr-un PM.

EDIT:

@Cristina, intradevar, pentru imagine 250x500, iar pentru gifs 150x350. Iti multumesc si tie, dar si lui Dre.

Poti inchide, multumesc inca odata!

Edited by North GodLiKe

@Cristina, ciudat. Imaginea pe care o am in momentul de fata este 250x500... Multumesc ca mi-ai adus la cunostinta, o sa incerc imediat si o sa revin sa-ti spun, ori aici, ori printr-un PM.

EDIT:

@Cristina, intradevar, pentru imagine 250x500, iar pentru gifs 150x350. Iti multumesc si tie, dar si lui Dre.

Poti inchide, multumesc inca odata!

un format .png poți să ai și 500x500 forumul ți-o pune cu dimensiunea lui maximă 150x300.

closed

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.