South Smith Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: In timp ce ma joc diverse jocuri, imi apare eroarea: video_tdr_failure pe un fond albastru si se da restart la pc. Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: Nu vreau sa vad raspunsuri gen: reinstall windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Ce placa video ai, sistemu e x32 sau x64 dar windowsu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted August 3, 2015 Author Share Posted August 3, 2015 @, Windows 8, 32 bit, iar placa video este: ATI Radeon HD 4300/4500 series Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Dai uninstall la driverul actual apoi dai restart la pc, dupa care instalezi acest program care detecteaza automat placa video si descarca driverul http://support.amd.com/en-us/downloaddupa install mai bagi un restart si vezi daca mai primesti eroarea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted August 3, 2015 Author Share Posted August 3, 2015 Dai uninstall la driverul actual apoi dai restart la pc, dupa care instalezi acest program care detecteaza automat placa video si descarca driverul http://support.amd.com/en-us/downloaddupa install mai bagi un restart si vezi daca mai primesti eroarea.Imediat incerc. Revin cu edit daca a mers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted August 3, 2015 Author Share Posted August 3, 2015 Dai uninstall la driverul actual apoi dai restart la pc, dupa care instalezi acest program care detecteaza automat placa video si descarca driverul http://support.amd.com/en-us/downloaddupa install mai bagi un restart si vezi daca mai primesti eroarea.Am facut exact cum ai zis, iar acum nu imi mai apare eroarea aia, in timp ce ma joc pur si simplu se blocheaza si nu se mai intampla nimic. Ramane imaginea blocata Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 la orice joc sau doar samp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted August 3, 2015 Author Share Posted August 3, 2015 la orice joc sau doar samp?In orice joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Nu am idee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mix. ZEW Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 1) Placa video este functionala ? 2) Probabil nu este compatibil cu windowsu-l 8 pc pe care il detii. 3) S-au poate cand l-ai downlodat lipsesc unele fisiere. 4)Directx este instalat cumva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted August 3, 2015 Author Share Posted August 3, 2015 1) Placa video este functionala ? 2) Probabil nu este compatibil cu windowsu-l 8 pc pe care il detii. 3) S-au poate cand l-ai downlodat lipsesc unele fisiere. 4)Directx este instalat cumva? Am windowsul instalat de 3 luni si pana ieri mergea totul perfect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG George Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 @@South Smith, posibil sa ai probleme de la placa video, eu mai pateam asa cand aveam memoria RAM stricata, dar imi aparea alt tip de eroare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted August 3, 2015 Author Share Posted August 3, 2015 @, la placa video m-am gandit si eu, acum vreo luna incepuse sa-mi faca asa cand ma jucam Euro Truck sau ma uitam la un film, dar intre timp se rezolvase. Acum vad ca a inceput sa faca la toate jocurile asa. Maine o sa-l duc la un service. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronkov Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Ai cumparat PC-ul cu Winodws 8 instalat? Daca da, stiu ce are. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Dupa cum spune si Microsoft Windows 8.1 va fi scos, are foarte multe buguri, si nu este pentru gaming in special. Daca ti-ai reinstalat driverele de la placa video, eu te sugerez sa-ti pui Windows 7 pe 64bit. Sper ca ti-am fost de folos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Koverino Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Dupa cum spune si Microsoft Windows 8.1 va fi scos, are foarte multe buguri, si nu este pentru gaming in special. Daca ti-ai reinstalat driverele de la placa video, eu te sugerez sa-ti pui Windows 7 pe 64bit. Sper ca ti-am fost de folos. Nu se mai merita windows 7, adica, cel putin din ochii mei, nu, chiar deloc. Vezi, daca ai windows 8 "genuine", ii faci upgrade foarte usor la 10. Si daca joci SA:MP si ETS2, nu esti gamer. Deci, nu ai nevoie de "windows de gaming". Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted August 6, 2015 Author Share Posted August 6, 2015 Am rezolvat problema, azi mi-am luat PC-ul de la service. Problema era de la placa video, ce se incalzea foarte rau. Cat despre windows 8, il folosesc de peste un an si sunt foarte multumit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.