Jump to content

Problema Windows 8

South Smith

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: In timp ce ma joc diverse jocuri, imi apare eroarea: video_tdr_failure pe un fond albastru si se da restart la pc.

Screenshot (în caz că este necesar): VIDEO_TDR_FAILURE-Featured-Windows-Wally

Alte precizări: Nu vreau sa vad raspunsuri gen: reinstall windows.

Dai uninstall la driverul actual apoi dai restart la pc, dupa care instalezi acest program care detecteaza automat placa video si descarca driverul http://support.amd.com/en-us/downloaddupa install mai bagi un restart si vezi daca mai primesti eroarea.

Imediat incerc. Revin cu edit daca a mers.

Dai uninstall la driverul actual apoi dai restart la pc, dupa care instalezi acest program care detecteaza automat placa video si descarca driverul http://support.amd.com/en-us/downloaddupa install mai bagi un restart si vezi daca mai primesti eroarea.

Am facut exact cum ai zis, iar acum nu imi mai apare eroarea aia, in timp ce ma joc pur si simplu se blocheaza si nu se mai intampla nimic. Ramane imaginea blocata

1) Placa video este functionala ?

2) Probabil nu este compatibil cu windowsu-l 8 pc pe care il detii.

3) S-au poate cand l-ai downlodat lipsesc unele fisiere.

4)Directx este instalat cumva?

Am windowsul instalat de 3 luni si pana ieri mergea totul perfect.

@, la placa video m-am gandit si eu, acum vreo luna incepuse sa-mi faca asa cand ma jucam Euro Truck sau ma uitam la un film, dar intre timp se rezolvase. Acum vad ca a inceput sa faca la toate jocurile asa. Maine o sa-l duc la un service.

Dupa cum spune si Microsoft Windows 8.1 va fi scos, are foarte multe buguri, si nu este pentru gaming in special.

Daca ti-ai reinstalat driverele de la placa video, eu te sugerez sa-ti pui Windows 7 pe 64bit. Sper ca ti-am fost de folos.

Dupa cum spune si Microsoft Windows 8.1 va fi scos, are foarte multe buguri, si nu este pentru gaming in special. Daca ti-ai reinstalat driverele de la placa video, eu te sugerez sa-ti pui Windows 7 pe 64bit. Sper ca ti-am fost de folos.

Nu se mai merita windows 7, adica, cel putin din ochii mei, nu, chiar deloc. Vezi, daca ai windows 8 "genuine", ii faci upgrade foarte usor la 10. Si daca joci SA:MP si ETS2, nu esti gamer. Deci, nu ai nevoie de "windows de gaming".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.