AnduFRT Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Intrebarea / Nelamurirea / Ajutor:Am o problema pe RPG3: Am avut un cont si nu am mai fost active pe el 2-3 luni.Acum cand vreau sa ma reapuc nu merge. am dat ca am uitat parola si nu a fost nici o problema ,am primit email-ul .si am primit parola .cand incerc sa ma conectez pe sserver cu id-u si parola nu merge(am incercat cu copy paste ,sa o copiez etc...) dar nu a mers.Dar cand vreau sa ma conectez pe site RPG3.B-ZONE.RO merge dar pe joc nu dc? Screenshot (in caz ca este necesar ) : Alte precizari:Va rog ajutati-ma va rog.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANDY CBN Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 @@AnduFRT, trebuie mai întâi să activezi parola. Pentru asta apasă pe link-ul din email-ul primit. Dacă nu, e posibil să fie deja cineva conectat pe joc, îți apare o eroare la conectare cu numele A-Z, 0-9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnduFRT Posted August 5, 2015 Author Share Posted August 5, 2015 @@AnduFRT, trebuie mai întâi să activezi parola. Pentru asta apasă pe link-ul din email-ul primit. Dacă nu, e posibil să fie deja cineva conectat pe joc, îți apare o eroare la conectare cu numele A-Z, 0-9. Am activa-to si degeaba(am incercat de 5 ori) Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 @@AnduFRT, cand incerci in joc, iti zice ca parola nu e buna? Da-ne o poza, ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnduFRT Posted August 5, 2015 Author Share Posted August 5, 2015 @@AnduFRT, cand incerci in joc, iti zice ca parola nu e buna? Da-ne o poza, ceva da asa zice ... poza nu merge sa fac zice unable to screenshot incerc acum sa fac cu bandicam ori screenshot ori filmare Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnduFRT Posted August 5, 2015 Author Share Posted August 5, 2015 da asa zice ... poza nu merge sa fac zice unable to screenshot incerc acum sa fac cu bandicam ori screenshot ori filmare cand bag parola: http://i.imgur.com/cXwVGo9.jpg?1 si cand imi da eroare: http://i.imgur.com/6H95PtA.jpg?1 sper ca e bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 @@AnduFRT, chiar nu stiu ce sa zic, din moment ce ai spus ca pe rpg ti-a mers... mai da-i o data ca ai uitat parola si vrei una noua, poate o sa mearga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnduFRT Posted August 5, 2015 Author Share Posted August 5, 2015 @@AnduFRT, chiar nu stiu ce sa zic, din moment ce ai spus ca pe rpg ti-a mers... mai da-i o data ca ai uitat parola si vrei una noua, poate o sa mearga. am incercat asta si acum o luna am dat in continuuuu daca vrei acceptami pe Skype num funyx22 si iti dau partajare cand schimb parola si chestii (dar fara micro cum vrei) Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 @@AnduFRT, nu am timp acum, poate diseara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnduFRT Posted August 5, 2015 Author Share Posted August 5, 2015 @@AnduFRT, nu am timp acum, poate diseara. si cum dau pm lui Kelton? pe forum,site sau joc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 @@AnduFRT, cel mai bine posteaza aici: http://forum.b-zone.ro/forum/1457-account-problems/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnduFRT Posted August 5, 2015 Author Share Posted August 5, 2015 @@AnduFRT, cel mai bine posteaza aici: http://forum.b-zone.ro/forum/1457-account-problems/ am dat pm la Kelton si o sa postez si acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mix. ZEW Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 logheaza-te pe rpg si dai coppy la parola daca acolo ti-a mers, ca probabil tu nu scrii mai prea bine parola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnduFRT Posted August 5, 2015 Author Share Posted August 5, 2015 logheaza-te pe rpg si dai coppy la parola daca acolo ti-a mers, ca probabil tu nu scrii mai prea bine parola. merge si scriu bine parola ca am si copiato Va rog eu inca nimeni nu stie dc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Sigur nu ti-ai uitat parola? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 @, Tu citesti ce scrie el pe-aici? Tocmai a spus ca si-a resetat de cateva ori parola cu succes. Citeste mai atent inainte sa postezi. Nu s-au mai primit raspunsuri de 2 zile si probabil ti-ai gasit rezolvarea dandu-i PM lui Kelton, topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.