Jump to content

Problema RPG3

AnduFRT

Recommended Posts

Intrebarea / Nelamurirea / Ajutor:Am o problema pe RPG3: Am avut un cont si nu am mai fost active pe el 2-3 luni.Acum cand vreau sa ma reapuc nu merge. am dat ca am uitat parola si nu a fost nici o problema ,am primit email-ul .si am primit parola .cand incerc sa ma conectez pe sserver cu id-u si parola nu merge(am incercat cu copy paste ,sa o copiez etc...) dar nu a mers.Dar cand vreau sa ma conectez pe site RPG3.B-ZONE.RO merge dar pe joc nu dc?

Screenshot (in caz ca este necesar ) :

Alte precizari:Va rog ajutati-ma va rog..

@@AnduFRT, trebuie mai întâi să activezi parola. Pentru asta apasă pe link-ul din email-ul primit.

Dacă nu, e posibil să fie deja cineva conectat pe joc, îți apare o eroare la conectare cu numele A-Z, 0-9.

@@AnduFRT, trebuie mai întâi să activezi parola. Pentru asta apasă pe link-ul din email-ul primit.

Dacă nu, e posibil să fie deja cineva conectat pe joc, îți apare o eroare la conectare cu numele A-Z, 0-9.

Am activa-to si degeaba(am incercat de 5 ori)

@@AnduFRT, chiar nu stiu ce sa zic, din moment ce ai spus ca pe rpg ti-a mers... mai da-i o data ca ai uitat parola si vrei una noua, poate o sa mearga.

am incercat asta si acum o luna am dat in continuuuu

daca vrei acceptami pe Skype num funyx22 si iti dau partajare cand schimb parola si chestii (dar fara micro cum vrei)

logheaza-te pe rpg si dai coppy la parola daca acolo ti-a mers, ca probabil tu nu scrii mai prea bine parola.

merge si scriu bine parola ca am si copiato

Va rog eu inca nimeni nu stie dc?

@, Tu citesti ce scrie el pe-aici? Tocmai a spus ca si-a resetat de cateva ori parola cu succes. Citeste mai atent inainte sa postezi.

Nu s-au mai primit raspunsuri de 2 zile si probabil ti-ai gasit rezolvarea dandu-i PM lui Kelton, topic inchis.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.