Jump to content

[B-Zone Battle] P R E D A vs F4L drE jR

Shaq KIA
 Share

Recommended Posts

• Numele meu: P R E D A
  • Numele celui provocat : F4L drE jR
  • Tema luptei :

BJ0Oeid.png
  • Dimensiuni ( maxima/ minima ):150x250 ||| 150x300
  • Deadline time posting : 1 zi
Edited by P R E D A

9jT7hzA.jpgtFbQBSZ.jpg6O08yDH.png

arată unul din astea 2 ca primul?

v1 este puțin low quality, aveai acel pattern negru care l-ai aplicat corect, poate învață și oTo să pună un Pattern, textul arată foarte nașpa, nu era nevoie nici de ''Battle'' nici de ''B-ZONE.RO'', cel puțin nu de ''B-ZONE.RO'' pe Sharpen, incă o observație, dacă patternul are o anumită culoare ( alb, negru ), așa ar trebui să fie și bordura, tu nici nu ai avut bordură.

v2 o lucrare foarte slabă din mai multe puncte de vedere, un Blur puțin spre Darken, n-ar trebui să se afle o bordură albă acolo, nici acea textură adăugată, mai bine îți făceai tu o textură din Brush, textul este foarte urât, n-ai fost inspirat deloc.

votez v1, mi se pare mai ok, măcar a avut viziune.

ambele lucrări sunt slăbuțe din punctul meu de vedere, v2 te induce în eroare acea textură care nu își avea rostul acolo, v1 textul nu își avea rostul, puteai să-l lași decât pe cel secundar sau deloc, mai trebuia să îi pui câteva efecte, border lipsă, dă un + imaginii acel pattern, nu l-ai așezat corect, dar .. să trecem cu vederea, v2 cum am spus și la v1 textul nu își avea rostul, ( mă repet, poate unul secundar sau deloc )

în concluzie votez v1

Nu-mi place nici-una, insa daca fac o comparatie intre cele doua, prima ar fii putin mai "frumoasa" sa zic asa, fata de prima.

Votez V1

Esti in juriu cumva? warned.

Ma retrag deoarece am facut o lucrare in graba, nu o sa mai fac astfel de greseli, totusi a fost o lectie... felicitari Preda, m-ai invins cu scorul de 2-0

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.