Jump to content

Hitman:Agent 47-2015

ACDCEugen
 Share

Recommended Posts

Hitman:Agent 47-2015

bD1pFq.jpg

O descriere a filmului:

Un nou film bazat pe celebra serie de jocuri. Rupert Friend este Agentul 47, un asasin neîntrecut în eliminarea ţintelor sale. Cea mai recentă misiune a sa o are în centrul atenţiei pe Katia, o tânără ce fuge de o organizaţie extrem de puternică, Sindicatul. Ce nu ştie agentul este că partenera sa îl va face să descopere lucruri incredibile despre propriul trecut, aruncându-l în acelaşi timp într-un conflict nimicitor cu misteriosul Sindicat.

Trailer:

Poze:

vinzMv.jpg

fODvBc.jpg

Părere personală:

Am jucat toate jocurile din seria "Hitman" mai putin prima parte deoarece avea o grafica oribila si ultima unde nu am reusit sa trec de o misiune, iar povestea si personajul sunt foarte complexe.

Am vazut si filmul anterior din 2007, iar aceasta continuare este esenta povestii jocului si in acelasi timp a filmului.

Este un film plin de actiune iar genul "thriller" isi va face simtita prezenta la cote maxime in "Hitman:Agentul 47".

Sursa:http://www.cinemagia.ro/filme/hitman-agent-47-591167/

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.